Onayal.com'da Ödeme Nasıl Yapılır?

SMS onay sistemi için uygun fiyatlarla ve avantajlarla satılan sanal numaralarımızı şahsi numaranızı vermek istemediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Kolay ve hızlı ödeme yöntemleri ile şimdi sitemize kayıt olarak numara satın alabilirsiniz. Onayal.com güvenli ödeme yöntemlerine sahiptir ve memnun kalmazsanız paranızı iade eder. Burada satın aldığınız sanal numaraları üyelik işlemlerinde numara gerektiren her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Şahsi numaranızı her yerde paylaşmak zorunda değilsiniz, numaranızı verdiğiniz çoğu yer kampanyalar ve fırsatlar bahanesi ile sizleri rahatsız etmektedirler.

Bu sistem bu gibi durumların önüne geçmek ve sizlerin rahatlıkla istediğiniz ülkelerden numaralar temin edebilmeniz için kurulmuştur. Tüm sosyal medya uygulamaları için servislerimiz bulunmaktadır. Bu servisleri kullanarak kısa sürede hızlı bir şekilde mobil onay hizmetleri verecek sanal numaralar satın alabilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmetlerimizden hemen sizler de yararlanabilirsiniz. Şimdi web sitemize giriş yaparak panelimize adınız, soy adınız, e mail adresiniz ile kayıt olun.

Daha sonrasında ise servisleri inceleyerek ihtiyacınız olan servise giriş yapın ve size uygun olan seçenekler arasından istediğiniz ülkeye ve istediğiniz gsm operatörüne ait numarayı satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numarayı da ''Satın Aldıklarım'' kısmından görebilir ve yönetebilirsiniz. Numarayı istediğiniz gün istediğiniz saat online bir şekilde satın alabilirsiniz. Ödeme seçenekleri arasında güvenilirliği ile bilinen Papara gibi yöntemler bulunmaktadır. Kredi kartı ile başarılı bir şekilde ödeme yapabilir ve bizlere yedi gün yirmi dört saat canlı destek birimimiz ile ulaşabilirsiniz.


Onayal.com'da Satılan Sanal Numaralar Hakkında Bilinmesi Gerekenler

SMS onay sistemi kapsamında verdiğimiz hizmetlerimizden yararlanmak için bizlere canlı destek birimimiz ya da iletişim e mail adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sistemimizden WhatsApp servisi için satın alacağınız numaralar kalıcı değildir. Numaralar tarafımızın ilgisi olmayan bir şekilde bir süre sonra kapanmaktadır. Bu konuda sorumluluk almamaktayız. Sattığımız numaralar sanal numaralardır. Bu sebeple iki defa kullanılmazlar. Bakiye yükleme talebiniz olduğunda minimum 10 tl bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Sipariş verdikten sonra onay kodu almadığınız siparişlerinizi iptal etme hakkına sahipsiniz.


Siparişinizi verdikten sonra ''Servisler'' bölümünden onay kodunuza ulaşabilirsiniz. Ödeme yapabilmek ve hesap bilgilerine erişebilmek için canlı destek birimimizden bilgi alabilirsiniz. Üye olduktan sonra ve sipariş verdikten sonra ödeme kısmına gelerek kredi kartı ve hesap kartı ile eft yolu ile ya da papara yolu ile ödeme yapabilirsiniz. Mobil onay hizmetlerinde en uygun fiyatlara ve en güvenilir ödeme yöntemlerine sahip olan sistemimiz ile tüm sanal numara ihtiyaçlarınızda bizi tercih edebilirsiniz. Tüm sosyal medya uygulamalarını kapsayan servislerimiz mevcuttur. Ayrıca Onayal'ı uygulama olarak Google Play Store ve Apple Store'dan indirebilirsiniz.


Bizler %0 komisyon talep ederek sizlere 77 ayrı ülkeden sınırsız sahte numara stoğu sağlamaktayız. Bu numaralar sayesinde sosyal medya uygulamalarında üyelik açabilirsiniz. Numaralarımızın hepsi sanal numara olarak geçmektedir ve sizlere teslimi dijital yollarla sistem üzerinden takip ile sağlanmaktadır. Numaralar bir defa kullanılmaktadır. İptal etmek istediğiniz takdirde onay kodu gelmeden iptal edebilir ve paranızı tekrardan bakiyenizde görebilirsiniz. 100 lira üzeri yüklenen bakiyelerinizde ise 10 lira hediyemiz olarak sizlere yansıtılacaktır.


Tüm eğlence, hizmet ve iletişim sağlayan sosyal medya uygulamalarında sanal numaralarımızı kullanabilirsiniz. Avrupa'dan Asya'dan her yerden sınırsız sayıda numaraya erişebilirsiniz. Hemen şimdi adınız, soyadınız, e mail adresiniz, oluşturacağınız şifre ile üyelik sözleşmesini kabul ederek panelimize kayıt olabilir ve tüm numaralara ulaşarak istediklerinizi seçerek çok kısa sürede satın alabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...