Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?

Fake numara fiyatları ne kadar? Sorusu sahte numara hizmeti almak isteyen kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Fake numara hizmeti veren siteler kendi fiyatlarını kendileri belirledikleri için tam olarak net bir fiyat aralığı bulunmamaktadır. Fake numara fiyatları belirlemede, alınacak hizmet, numara almak için tercih edilen ülke ve kiralama süresi gibi birçok etmen rol oynamaktadır. Hatta bazı sitelerin tercih ettikleri para birimine göre bile deÄŸiÅŸiklik meydana gelebilmektedir.  Bazı siteler bu hizmeti Dolar veya Euro olarak verirken Türk Lirası ile hizmet veren siteler daha yoÄŸunluktadır.


Ortalama olarak bir fiyat verecek olursak Amerika BirleÅŸik Devletleri’ne ait bir numara satın alınacağı zaman ortalama olarak 6 ila 9 dolar arasında deÄŸiÅŸmektedir. Uluslararası bir telefon numarası alınmak istendiÄŸinde ortalama olarak 15 ila 20 dolara arası bir ücret ödenmesi gerekmektedir. 


Fake Numara Ne Ä°ÅŸe Yarar?

Fake numara internet üzerinden üyelik iÅŸlemi sırasında ÅŸahsi numaralarını vermek istemeyen kiÅŸiler için sunulan bir hizmettir.  Bu numara sayesinde sms onayları kiÅŸinin ÅŸahsi numarasına deÄŸil fake numarasına gelmektedir. Bu iÅŸlem için ilk öncelikle profesyonel ve güvenilir ve site bulunması gerekmektedir. Güvenilir bir site bulduktan sonra istenilen ülkeye ait fake numara almak mümkündür. 

Fake numara sayesinde rahatsız edici bilgilendirme mesajları ve reklam mesajlar gelmeyecektir. Bunun için tek yapması gereken ÅŸey doÄŸru ve kaliteli hizmet veren bir fake numara hizmet sitesi bulmaktır. 


Fake numara Nasıl Satın Alınır?

Fake numara nasıl satın alınır? soru fake numara almayı düşünen kiÅŸiler tarafından çok sık sorulmakta olan bir sorudur.  Ä°lk kez fake numara alacak olan kiÅŸilerin merak ettiÄŸi bu sorunun cevabı ise oldukça basittir. Tek yapılması gereken güvenilir bir fake numara hizmeti veren site bulmak ve daha sonra bu siteye üye olmaktadır.

Ãœyelik iÅŸlemleri için istenilen kiÅŸisel bilgiler yani isim, soy isim, adres ve sistem için belirlenen ÅŸifre kısımları eksiksiz olarak doldurularak kayıt tamamlanmalıdır. Daha sonra kullanıcıya özel olarak açılan panel içeriisnden hangi ülkeye ait telefon numarası alınacaksa seçilmeli ve bu telefon numarasının kullanılacağı sosyal medya platformları tercih edilmelidir. 


Fake Numara Avantajları Nelerdir?

Fake numara satın alma işlemi birçok avantaj sunmaktadır. Kullanıcılara sunduğu faydalar sayesinde birçok kişi fake numara satın almaktadır. fake numara avantajları şöyledir;

• Fake numara ile herhangi bir internet sevisinde hesap sahiplerinin gizliliÄŸi saÄŸlanır. 

• Åžahsi numarasını sosyal medya platformları üzerinde kullanmak istemeyen kiÅŸiler fake numara ile birçok platformda onay alabilmektedir. 

• Düşük maliyeti sayesinde cazip gelmektedir. 

• Yeni bir hat alarak hesap kurmak yerine daha ucuz maliyet ile fake numara alarak birden fazla sosyal medya hesabı açılabilmektedir. 

• KiÅŸi tercihine göre Ä°stediÄŸi ülkenin numarası satın alınabilir. 


Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...