Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir?

Kiralık yabancı numaralar aynı zamanda sanal numara olarak kabul edilmektedir. Bu numaraların yabancı menÅŸeili olmasının nedeni Türkiye’de Türk numaralarının kullanımına izin verilmemesidir. Bu nedenle sanal numara alan kiÅŸiler mecburen yabancı bir numara almaktadırlar. BilindiÄŸi üzere Türkiye'deki operatörlerden alınan numaralar Türkiye’nin alan kodu olan +90 ile baÅŸlamaktadır. Bu kod Türkiye kodu olması sebebiyle verilen sanal numaralar +90 haricindeki rakamlarla baÅŸlayan numaralardan yani yabancı numaralardan seçilmektedir. Azerbaycan, Amerika, Almanya ve Hollanda gibi birçok ülkenin alan kodu ile alınan numaralara yabancı numara adı verilmektedir. 

Birçok kullanıcı yabancı numara kullanımına ihtiyaç duymaktadır. Bu numaralar çoÄŸunlukla ticaret alanında yurt dışı ile iÅŸ yapan kiÅŸilerin ortakları ile mesajlaÅŸmaları veya iletiÅŸim kurmaları için tercih edilmektedir. Özellikle whatsapp uygulamasın da ihtiyaç duyulan yabancı numara aynı zamanda birçok sosyal medya alanında yapılan üyeliklerde de kullanılmaktadır. 


Kiralık Yabancı Numara Fiyatları 

KiÅŸilerin yabancı numara kullanımına genellikle sesli mesaj, arayan kimliÄŸi, arama kaydetme, çaÄŸrı yönlendirme ve dahili numaralar gibi durumlarda ihtiyaç duymaktadırlar. Ortalama olarak 4 dolar ile 11 dolar arasında deÄŸiÅŸen hat kiralama iÅŸlemi yapılabilmektedir. Alınan yabancı numaralara gelen tüm aramalar ücretsiz olmaktadır.  


Bu numaralara gelen aramaların ÅŸahsi cep telefonuna yönlendirilmesi halinde ise ücretlendirmeye tabi tutulmaktadır. Aynı zamanda bu numaralar 

ile sesli mesaj, çalışanlar için dahili numara, arama kaydetme ve müşteri yönetimi yapılabilmektedir. 


Kiralık Yabancı numara fiyatları hizmet alınacak siteye göre deÄŸiÅŸiklik göstermektedir. Kendi fiyat aralığını belirleyen bu siteler arasında en güvenilir olanını bularak hizmet için bir fiyat almak mümkündür. Bazı sitelerin ücretlendirmede tercih ettiÄŸi para birimi dolar, Euro veya Türk lirası olabilmektedir.  Bu da ödenecek tutarda deÄŸiÅŸikliÄŸe neden olmaktadır.


Yabancı numara kiralama fiyatları belirlemede bazı hususlar ön plana çıkmaktadır. Bu hususlar ise şöyledir; Yabancı numaranın ne kadar süre boyunca kiralanacağı önemlidir.

• Yabancı numara kiralama hizmetinin hangi ülkeden ve operatörden alınacağı 

• Yabancı numaranın kullanılacak olduÄŸu iÅŸlemler 

• Yabancı numara kiralama hizmeti içerisinde yer alan hizmetler 

Yabancı numara kiralama fiyatlarını etkileyen bazı önemli hususlardır. 


Güvenli Şekilde Yabancı Numara Alma

Yabancı numara almak için birçok farklı site yer almaktadır. Internet üzerinden kullanıcılar tarafından güvenli ÅŸekilde yabancı numara alma için sitelerin SSL belgesi olup olmadığını kontrol etmek gerekmektedir. Birçok site yabancı numara hizmeti sunduÄŸunu iddia etse de bu sitelere verilen kiÅŸisel bilgiler güvenilir bir site olmadığı taktirde tehlike altına girmektedir. Bu nedenle yabancı numara alırken güvenilir site tercihi etmek ve SSL belgesi bulunup bulunmadığını kontrol etmek gerekmektedir. 

SSL belgesi bulunmayan siteler güvenilmez olmaktadırlar ve bu siteler ÅŸahsi bilgiler çalmaları dışında siteye girilen cihaza bazı dosyalar da yüklemektedir. Bu dosyalar sebebiyle cihaza virüs bulaÅŸma riski oldukça fazladır. 


Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...