Facebook SMS Onay Nasıl Yapılır?

İlk çıktığı andan itibaren internet üzerinde tek el olmayı başaran Facebook, gün geçtikçe politikalarında güncelleme yapmaktadır. Zamanla internet üzerinde herkes tarafından kullanılan ve popüler hale gelen Facebook, kullanıcıların güvenliği sağlamak için belli başlı politikalar belirlemektedir. Bu politikalar sosyal medya platformunu kullanan kullanıcılar açısından güvenli olduğu belirtilse de, birçok kullanıcı verilerin gizliliği konusunda aynı fikirde değildir.


Uygulamalar ve sosyal medya platformlarının, kullanıcı hesaplarını güvenli bir şekilde saklamaları için, kullanıcının gerçek olup olmadığını sorgulama ihtiyacı duyarlar. Milyonlarca kişinin kullandığı platformlardan bot kullanıcıları uzak tutmak, kullanıcıların bu platformları farklı bir amaç için kullanmalarını önlemek adına SMS onayı isterler.

Facebook SMS Onay yapmak isteyen bazı kullanıcılar, kişisel verilerin gizliliği konusunda farklı düşündüğünden dolayı, numara satın alarak onay işlemini gerçekleştirmektedirler.


Facebook platformuna kayıtlı bir hesabınız var ise, sizin de hesabınızı doÄŸrulamanız istenebilir. Facebook hesabınızı, kiÅŸisel bilgileriniz ile doÄŸrulmak istemiyorsanız, Facebook SMS Onay için numara satın alabilirsiniz. Satın almış olduÄŸunuz numara ile sorunsuz doÄŸrulama iÅŸlemi yapabilirsiniz. Yeni bir Facebook hesabı oluÅŸturup, bu hesabı sanal bir numara ile doÄŸrulamak istiyorsanız;

  • Bir Facebook hesabı oluÅŸturmak için, www.facebook.com adresine gidiniz.
  • Hesap aç bölümünde yer alan, ad soyad, ÅŸifre, doÄŸum tarihi, cinsiyet gibi alanları doldurunuz.
  • Ardından numara doÄŸrulaması yapmak için onayal.com adresine gidiniz.
  • Facebook bölümünü seçerek, facebook platformuna uygun stokta bulunan numaralardan istediÄŸiniz ülke üzerinden satın alma iÅŸlemini gerçekleÅŸtirin.

  • onayal.com adresinin size otomatik olarak vermiÅŸ olduÄŸu numarayı, facebook hesap aç bölümüne girin. Bu aÅŸamadan sonra panel üzerinde yer alan Satın Aldıklarım bölümünden numaranıza gelen onay kodunuzu kopyalayın. Kopyaladığınız kodu Facebook onay bölümüne girerek hesabınızın onaylayın.

Facebook SMS Onay politikasını, satın almış olduÄŸunuz numara ile baÅŸarılı bir ÅŸekilde doÄŸrulayabilirsiniz. Satın almış olduÄŸunuz ve sistem tarafından size otomatik olarak verilen numara, sadece size aittir. Ä°leri de hesabınız ve sms onayı ile ilgili herhangi bir problem yaÅŸamazsınız.


Güncel stokların bulunduğu, platformların düzenlenmiş politikasına takılmamak adına, kendini alt yapı olarak sürekli yenileyen bir sistemi olan, onayal.com adresinden en hızlı şekilde numara temin edebilirsiniz.


KiÅŸisel bilgilerinizi vermek istemiyorsanız, Facebook SMS Onay aÅŸamasını baÅŸarılı bir ÅŸekilde geçmenin en sorunsuz yolu numara satın almaktadır. Facebook hesabınızı, satın almış olduÄŸunuz numarayla doÄŸrulayarak, hesabınız güvenlik seviyesini arttırmış olursunuz. SMS doÄŸrulaması yapılan hesaplar, çalınma gibi durumlar ile karşılaÅŸmamaktadır. Facebook hesabınızı SMS ile doÄŸruladığınızda, facebook algoritması sizin gerçek bir kullanıcı olduÄŸunuzu algılayarak, hesabınızı güvende tutar. Hesabınıza yapılan şüpheli giriÅŸleri ve giriÅŸ denemelerini tarafınıza bildirir.


Kullanıcı hesaplarının doğrulanması birçok platform tarafından istenen bir durumdur. Genel olarak kişisel verilerin korunma durumuna uyan platformlar bir yana, kullanıcıların bilgilerini satan platformlarda bulunmaktadır. Kullanıcıların bilgilerini hesap oluşturma aşamasında datalarına kaydederek, reklam amaçlı numara satın alan şirketlere bilgileriniz satılabilmektedir. Eğer numaranıza alakasız reklam mesajları geliyorsa, telefon numaranız reklam amacı ile satılmış anlamına gelir.


KiÅŸisel verilerinizin internet üzerinde farklı sitelerde dolaÅŸmasını istemiyorsanız, sizde sosyal medya hesaplarınız için numara satın alarak doÄŸrulama iÅŸlemini yapabilirsiniz. Facebook SMS Onay aÅŸamasını atlatmak için, numara satın almak en iyi çözümdür. Milyonlarca kullanıcının datasının saklandığı bir yer düşünün. Bilgilerinizin reklam amacı ile satılmasını istemezsiniz. Büyük platformlarda reklam gelirleri hesaplanarak, data satışları yapılabilmektedir. Gizlilik politikalarına baÄŸlı kalacağını bildiren ve özellikle belirten platformlar bile mutlaka kullanıcı datalarını reklam amaçlı farklı platformlara pazarlamaktadır

 

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...