30/01/2022 21:18:43
WhatsApp SMS Onay

WhatsApp SMS Onay Nasıl Alınır?

SMS onay sisteminden yararlanmak ve her sosyal medya uygulaması için bulunan servislerinden faydalanmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm sosyal medya uygulamaları için özenle geliştirilmiş sanal numara sistemimizde WhatsApp servisimiz de mevcuttur. WhatsApp servisimizden satın aldığınız sanal numara, uygun fiyatlı ve tek kullanımlık olmakla beraber belirli bir süre sonra kapanmaktadır. Bu konuda Onayal sorumluluk kabul etmez. Tüm ülkelere kayıtlı sanal numaralarımız mevcuttur. Ayrıca tüm servislerimiz çok uygun fiyatlı ve hızlıdır. Canlı destek birimimiz sayesinde yaşadığınız sorunlar ise hızla çözülmektedir.


Sizler için en kaliteli ve en uygun fiyatlı hizmeti sağlamaktayız. Satın aldığınız numaralar sayesinde WhatsApp uygulamasında kendi numaranızı kullanmadan başka bir hesap açabilirsiniz. Ancak önemli ticari işlerde kullanmanız tavsiye edilmez, çünkü numaralar sanaldır ve tek kullanımlıktır. Mobil onay işlemleriniz için bir tık ile satın alabileceğiniz sanal numaraları panelden kontrol edebilirsiniz. WhatsApp servisi içerisinde 77 ayrı ülkeden sınırsız adet numara stoğu mevcuttur. Bu servis sayesinde WhatsApp hesabı açabilir ve şahsi numaranızdan ayrı bir şekilde WhatsApp hesabı kullanabilirsiniz. Numara sizlere dijital olarak panelimiz üzerinden ulaştırılır ve kontrol edilir.


Fiziki bir şekilde sizlere ulaşamaz. Panelimizde satın aldığınız tüm numaraları görebileceğiniz ve yönetebileceğiniz sekme üzerinden WhatsApp servisi için satın aldığınız numarayı da görebilir ve yönetebilirsiniz. Çok hızlı bir sistemimiz vardır ve asla mağdur edilmezsiniz. Herhangi bir durumda, bozuk numara ya da işlevini yapmayan servislerde para iade garantisi vermekteyiz. Ayrıca ödeme yöntemlerimiz de en güvenilir ödeme yöntemleri arasında yer alan Shopier, Papara gibi yollarla gerçekleştirilir. Sitemizde her ihtiyaca uygun sanal numara bulunmaktadır ve istediğiniz kadar sanal numarayı en hızlı şekilde satın alabilirsiniz.


WhatsApp Servisinden Yararlanma

SMS onay hizmetimiz için tüm sosyal medya uygulamalarını kapsayan yirmi dörtten fazla servisimiz mevcuttur. Bu servislerin her birinde 77 ayrı ülkeye ve farklı gsm operatörlerine ait sanal numaralar bulunmaktadır. WhatsApp SMS Onay servisimiz de bunlardan birisidir. WhatsApp servisimizden yararlanmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit. Öncelikle onayal.com web sitemize girmelisiniz. Burada sağ üst kısımda bulunan sekmelerden ''Kayıt Ol'' yazanı seçmelisiniz. Daha sonra önünüze çıkacak ekranda adınız, soy adınız ve e mail adresiniz sorulacaktır. Adınızı, soy adınızı ve e mailinizi girdikten sonra sizden aynı sayfa içerisinde bir sonraki adım olarak şifre oluşturmanız istenecektir ve güvenlik sebebi ile bu şifreyi iki kez girmeniz gerekecektir.


Bu sayfanın en son adımı olarak da üyelik ve kullanıcı sözleşmesini okuyarak anladığınıza dair kutucuğu işaretlemeniz gerekecektir. Bu adımları gerçekleştirdikten sonra panele kayıt olmuş olacaksınız. Daha sonra servislerimizin yer aldığı bölüme giderek burada yer alan servisler arasından WhatsApp seçeneğine tıklamalısınız. whatsapp onay hizmeti için yararlanmak istediğiniz sanal numaranın siparişini veriniz ve daha sonra servislerin yer aldığı sekmeden onay kodunun gelmesini bekleyiniz. Onay kodunu aldığınız an siparişiniz sizlere teslim edilmiş olacaktır. Siparişinizi iptal etmek istediğiniz takdirde onay kodu gelmeden iptal etme hakkına sahipsiniz.


Onay kodu geldikten sonra ve siparişinizi kullanmaya başladıktan sonra satın aldığınız numaraları ''Satın Aldıklarım'' kısmından görerek yönetebilirsiniz. Yalnız Whatsapp için satışını gerçekleştirdiğimiz sanal numaralar bizden kaynaklı olmayan sebeplerden dolayı bir süre sonra kapanmaktadır. Kalıcı değillerdir. Bu sanal numaraları bunları bilerek kullanınız. Onayal bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir. WhatsApp servisimizden bu şekilde yararlanabilirsiniz ve herhangi bir durumda, işe yaramayan numaralarda ve numaralarda sorun çıktığında ya da detaylı bilgi almak istediğinizde canlı destek birimimizden yararlanabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...