WhatsApp SMS Onay Nasıl Yapılır?

Mobil uygulamalar arasında en çok kullanılan ve bilinen uygulamalardan birisi de, WhatsApp uygulamasıdır. WhatsApp uygulaması, milyonlarca kişi ile anlık olarak mesajlaşmanızı ve görüntülü görüşmenizi sağlayan bir alt yapıya sahiptir.Neredeyse tüm dünya tarafından kullanılan ve milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, kullanıcı hesaplarının güvenliği için sms onayı istemektedir. Fakat son zamanlarda çıkan haberlerden dolayı birçok kullanıcı WhatsApp uygulamasının iyi niyetli olduğunu düşünmemektedir.

WhatsApp Mobil Onay yapılırken, birkaç aÅŸamanın tamamlanması gerekmektedir. Ä°nternet üzerinde yer alan platformlarda da doÄŸrulama iÅŸlemini yaparken, birkaç aÅŸamayı tamamlamanız gerekir. WhatsApp uygulaması da onay konusunda birçok platformla aynı alt yapıyı kullanmaktadır. WhatsApp SMS Onay yaparken, kiÅŸisel veriler ile alakalı korunma politikasının ne kadar güvenilir olduÄŸunu tartışmak gerekir. BilindiÄŸi üzere internet üzerinde WhatsApp uygulamasının, kullanıcılara ait kiÅŸisel verilerin, baÅŸka ÅŸirketlerle paylaşılabileceÄŸi konusunda güncelleme getirileceÄŸi belirtilmiÅŸti. Bu güncellemeden dolayı kullanıcılar WhatsApp uygulamasının yeterince güvenli olmadığını düşünmektedir. Bundan dolayı WhatsApp SMS Onay yaparken kullanıcılar farklı numaralarla doÄŸrulama iÅŸlemini yapmaktadır. WhatsApp uygulamasını cihazınıza kurarken telefon numarası onayı istemektedir.

  • Cihazınıza WhatsApp uygulamasını kurunuz.

  • Ardından kurulum aÅŸamaları sırasında bulunduÄŸunuz ülkeyi seçmelisiniz.
  • Telefon numarasını girerken önüne ‘’0’’ koymamanız gerekiyor.
  • Numarayı baÅŸarılı bir ÅŸekilde girdikten sonra sms doÄŸrulaması iÅŸlemine devam etmek için Ä°leri butonuna dokunun.
  • GirmiÅŸ olduÄŸunuz numaraya gelecek olan 6 haneli doÄŸrulama kodunu kopyalayıp, WhatsApp uygulamasına girerek doÄŸrulama iÅŸlemini tamamlayın.

WhatsApp SMS Onayı, whatsapp profilinizin size ait olduğunu doğrulamak için kullanılan bir sistemdir. İnternet üzerinde yer alan platformlara ve bu gibi uygulamalara kişisel numaranızı girmek istemiyorsanız, onayal.com adresinden numara onay alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numarayı WhatsApp SMS Onayı sistemine girerek, onaylama işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Onaylama işlemi sonrasında herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız. Adımları dikkatli bir şekilde uyguladıktan sonra WhatsApp hesabınız, girmiş olduğunuz numara üzerine kurulur.


Hesabınızın kurulumu tamamlandıktan sonra, satın almış olduğunuz numara üzerinden rahatlıkla konuşmalarını gerçekleştirebilirsiniz. Satın alarak doğruladığınız WhatsApp hesabı, tıpkı diğer WhatsApp hesapları gibi normal bir şekilde kullanılmaktadır. Farklı numara ile doğrulandığında kullanımda herhangi bir farklılık bulunmamaktadır. Bazı kullanıcılar WhatsApp uygulamasının, kullanıcı bilgilerini gizlilik şartlarına göre saklandığını düşünmemektedir. İnternet üzerinde hangi platform olursa olsun, kullanıcıların kişisel verilerinin özenle saklanması gerekir. Birçok uygulamaya kayıt olurken ya da hesap oluştururken, zorunlu olarak telefon numarası istemektedir.


WhatsApp uygulaması da kurulum sırasında zorunlu olarak numara ister. Bundan dolayı kullanıcılar internet üzerinde verilerinin başka siteler ile paylaşılmaması için, WhatsApp Onay yapmak için numara satın almaktadır. Birçok platformda kişisel verilerinizin yayılmaması adına aslında numara satın alarak onaylama işlemini yapmak mantıklı bir davranıştır. Günümüzde yer alan platformlar ve uygulamalar kullanıcıların datalarını koruduklarını belirtirler. Fakat nedense herhangi bir platforma kaydolmuş bir numaraya birçok markadan ya da yerden mesaj gelebilmektedir.


Eğer sizin telefonunuzda da böyle bir şey mevcut ise, telefon numaranız diğer platformlara reklam amacı ile satılmış demektir. Sizde telefon numaranızın başka platformlara reklam amacı ile pazarlanmasını istemiyorsanız, onayal.com adresinden istediğiniz platform için numara satın alabilirsiniz. Ayrıca satın almış olduğunuz numaralar sayesinde uygulamalarda ve platformlarda başarılı bir şekilde doğrulama adımını geçebilirsiniz. Satın almış olduğunuz numara sadece size ait olacaktır. Bundan dolayı satın aldığınız numarayı güvenle kullanabilir, işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. WhatsApp Onay işlemini gerçekleştirerek sevdiklerinizle doyasıya sınırsız bir şekilde konuşabilir, görüntülü görüşebilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...