Twitter SMS Onay Nasıl Yapılır?

Milyonlarca kullanıcıya sahip twitter platformunda kullanıcıların hesap güvenliÄŸinin nasıl saÄŸlandığını merak ettiniz mi? Ä°nternet üzerinde bulunan, devasa alt yapıya sahip platformlardan birisi de twitter platformudur. Bu platformu anlık, günlük ve haftalık olarak kullanan milyonlarca kullanıcı bulunmaktadır. Twitter SMS Onay sistemi ise, kullanıcıların hesaplarının güvenli bir ÅŸekilde ulaşılabilir hale gelmesini saÄŸlamaktadır.


SMS onay sistemi, internet üzerinde bulunan birçok platformda bulunmaktadır. Platformlarda genel olarak bu sistem, kullanıcıların hesaplarının güvenli olarak saklanması amacı ile yapılmıştır. Twitter SMS Onay yaparken bazı kullanıcılar, bu tür platformların gizlilik politikalarına güvenmediÄŸi için, gerçek bilgilerini girmek istemeyebilirler. Bunun için Twitter SMS Onay yaparken, numara satın alabilirsiniz.


Twitter üzerinde kayıtlı herhangi bir hesabınız bulunmuyor ise, twitter sistemi politikaları gereği, hesap oluşturmak istediğinizde sizden telefon doğrulaması isteyecektir. İnternette yer alan birçok platformda hesap oluştururken de SMS onaylama sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Onay sisteminin asıl amacı, kullanıcı hesapların güvenliğini sağlamak olsa da farklı amaçlar içinde kullanılmaktadır. Onay sistemi, kullanıcılar hesap oluşturduklarında belli başlı bazı bilgiler ister.


Kullanıcı ise, platformda hesap oluşturmak için bu bilgileri girer. Platformun alt yapısında kullanıcı bilgileri gizlilik politikası gereği paylaşılmayacağı söylense de, bazen ticari anlaşmalar gereği kullanıcıların bilgileri paylaşılmaktadır. Bundan dolayı birçok kullanıcının gerek mail adresine, gerek telefon numarasına reklam dolu mesajlar gelmektedir. Twitter SMS Onay aşamasını geçmek için ve ileride sizi rahatsız eden mesajların gelmemesini sağlamak için, numara satın alarak doğrulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Twitter hesabı açıp, sms doğrulaması yapmak için;

  • Tarayıcınızdan twitter.com adresine giriniz.
  • Ardından kaydol butonuna tıklayınız.
  • Hesap oluÅŸturmak için isim, telefon, doÄŸumtarihi gibi bilgileri girmelisiniz.
  • Gerekli bilgileri girdikten sonra, telefon kısmına gelerek satın almış olduÄŸunuz numarayı giriniz.
  • Ardından onayal.com adresinden satın almış olduÄŸunuz numaraya gelen smslere göz atarak, twitter tarafından gönderilen kodu kopyalayınız.

  • Kodu kopyalayıp, twitter’a yapıştırıp onaylayınız. Bu iÅŸlem sonrasında normal bir ÅŸekilde hesabınızı oluÅŸturmaya devam edebilirsiniz.

Bu aşamaları sırasıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirdikten sonra, twitter üzerinde açmış olduğunuz hesabınız sms onaylı olacaktır. Satın almış olduğunuz numara sayesinde doğrulama işlemini, kişisel bilgilerinizi paylaşmadan gerçekleştirebilirsiniz. Twitter hesabınızın doğrulanmış olması, hesap ile ilgili karşılaşabileceğiniz sorunların önüne geçecektir. Doğrulanmamış hesaplarda çalınma gibi olaylar daha fazla olabilmektedir. Twitter algoritması, ne kadar kullanıcıların yararına olabileceği düşünülen SMS onay sistemini kullansa da, birçok kullanıcı bilgilerinin gizli kaldığını düşünmemektedir.


Twitter SMS Onay sisteminin bir diÄŸer amacı ise, platform üzerinde bulunan ve farklı amaçlar için açılmış bot hesapların önüne geçmektir. Fakat normal kullanıcıların kiÅŸisel bilgilerinin paylaşılması zorunlu hale geldiÄŸinden, sosyal medya sitelerinde gizlilik politikalarının su istimal edildiÄŸi düşünülmektedir. Sizde hesabınıza kiÅŸisel bilgilerinizi girmek istemiyorsanız, onayal.com adresinden istediÄŸiniz platform için bir numara satın alabilirsiniz.


Aynı zamanda satın almış olduÄŸunuz numara ile anında ve sorunsuz bir ÅŸekilde doÄŸrulama yapabilirsiniz. Twitter platformu için istediÄŸiniz ülkeden satın almış olduÄŸunuz numara sadece size aittir. Satın aldıktan sonra, numara size ait olduÄŸu için hesabınıza tekrardan herhangi bir doÄŸrulama iÅŸlemi gerekmez. Bundan dolayı satın almış olduÄŸunuz numara ile sorunsuz ve güvenli bir ÅŸekilde doÄŸrulama iÅŸlemini gerçekleÅŸtirebilirsiniz. Twitter SMS Onay sistemi, bot yazılımlara ve bot kullanıcılara karşı gün geçtikçe geliÅŸtirilmektedir. GeliÅŸtirilen ve deÄŸiÅŸtirilen politikaları takip eden yazılımlar sayesinde, numara satın alma iÅŸleminizi dilediÄŸiniz zaman yapabilirsiniz. Satın aldığınız numara ile hızlı ve güvenli bir ÅŸekilde hesap doÄŸrulayabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...