1)  Kredi kartı ile ödeme yaparak
SipariÅŸ ekranındaki Online Ödeme seçeneÄŸinden Shopier sayfasından ürün ücretini ilgili hesap numarasına ödeme yaptıktan sonra ödeme bildiriminde bulunmanız gerekmektedir. Ödemeler sistemimize otomatik düşer fakat ödeme bildirimi yapmanızda fayda vardır.
Sipariş ekranında ödeme yaparken sayfayı kapatmanız durumunda ödemeniz sitemize yansımayabilir. Ödeme yaparken Shopier sayfasını kapatmayınız ve otomatik yönlenmesini bekleyiniz. Bu vb. gibi sorunlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.


2) SipariÅŸ Bedeli Ä°adesi
Ödeme yapmış olduğunuz Onayal.Com hesabınıza eklenen bakiye ile harcama yaptıysanız ve sitemizin hizmetlerinden memnun kalmadıysanız ücret iadesi talep edebilirsiniz.
Yapmış olduğunuz harcama, ödemiş olduğunuz harcamadan düşülerek iadeniz Shopier aracılığı ile iade edilir.
Harcama yapılmış ve onay kodu alınmış servisler için iade söz konusu olamaz. Yapılan harcama, ödenilen harcamaden düşülerek iade Shopier aracılığı ile ödeme yapmış olduğunuz kredi kartına iade edilir.


3) Teslimat
Sms onay hizmeti satın aldığınızda hizmetin tamamlanması ile teslimat yapılmış olur. Kodların sizlere ulaşması ile hesabınızdan bakiye harcamış olursunuz. Harcanılan bakiyelerin iadesi söz konusu olamaz.


4) Ödeme Takibi
Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir.
Teslimatın gerçekleÅŸmesi konusunda müşteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız Shopier firmasına karşı da sorumluluÄŸumuz söz konusudur.


5) Hizmet Garantisi
Onayal.Com satın alınan hiç bir sms onay koduna garanti vermemektedir. Bu sebeple sitemizden satın almış olduğunuz onay kodlarının çalışıp çalışmaması konusunda bir iade söz konusu olamaz.

Sitemizden hizmet alan her müşteri yukarıda yazmakta olan koÅŸulları okusa da okumasa da kabul etmiÅŸ sayılır. 

Hizmet şartlarımız yukarıda belirtilmiştir.

Saygılarımızla
Onayal.Com

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...