Telegram SMS Onay Nasıl Yapılır?

Kullanıcıların, birçok işlerini internet üzerinde kolayca halledebilmeleri için programlar geliştirilmektedir. Bu programlar kullanıcının, hem doyasıya vakit geçirmesini hem de işlerini halledebilmelerini sağlamaktadır. Haberleşme, mesajlaşma ve sosyalleşme amacı ile kurulan milyonlarca kişi tarafından kullanılan telegram, güvenli alt yapıya sahip mesajlaşma servisidir.Rus bir yapımcı tarafından kodlanan mesajlaşma uygulamasının, hem masaüstü hem de mobil versiyonu bulunmaktadır.


Telegram uygulamasını indiren ve kullanan kişiler, diğer kullanıcılar ile müzik, video, ses kaydı, dosya transferi yapabilmektedir. Aynı zamanda dosya transfer sistemi 2GB boyuta kadar desteklemektedir. Bulut tabanlı mesajlaşma servisini kullanması ile, programa eriştiğinizde mesajlarınız en hızlı ve güvenli bir şekilde eşleştirilir.


Telegram, alanında kullanılan diğer uygulamalardan daha popülerdir. Ayrıca 2015 yılında 500 milyon kullanıcısı ile rekor kırmayı başarmıştır. Tamamen ücretsiz ve güvenli olan Telegram uygulamasına sizde kayıt olabilir, hesap oluşturabilirsiniz. Telegram SMS Onay yaparak, hesabınızın gerçek bir kişiye ait olduğunu doğrulayabilirsiniz. Ardından telegram platformunun tadını çıkarabilirsiniz. Telegram hesabı oluşturmak istiyor ve kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan çekiniyorsanız, numara satın alarak da hesabınızı doğrulayabilirsiniz. Telegram SMS Onay yapmak için önce hesap oluşturmalısınız;

  • Mobil cihazınız ile telegram uygulamasına kayıt olmak ve kullanmak istiyorsanız, cihazınız android iÅŸletim sistemine sahip ise, Google Play Store uygulamasına giriniz.

  • Ardından uygulama arama bölümüne telegram yazarak uygulamayı indiriniz.
  • Uygulamanın cihazınıza kurulumu tamamlandıktan sonra, gereken yerlere bilgilerinizi girerek hesabınızı oluÅŸturabilirsiniz.

Birçok kullanıcı, uygulamaların ve platformların gizlilik politikalarına güvenmemektedir. Gizlilik politikalarına güvenmeyen kullanıcılar, bu tarz uygulamalara kişisel bilgilerini girmeye çekinirler. Eğer sizde kişisel bilgilerinizi girmek istemiyor, ama telegram onaylı hesap sahibi olmak istiyorsanız, onayal.com adresinden numara satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numara ile Telegram SMS Onayı işleminizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Birçok özelliği olan telegram uygulamasında secret chat özelliği bulunur. Secret chat, gizli sohbet anlamına gelir. Hesabınızı Telegram SMS Onay sistemi ile onayladıktan sonra, gizli sohbet özelliği sayesinde konuşmalarınızın kayıtları tutulmaz. Gizli sohbet özelliği ile yaptığınız her konuşmanın, bilgileri anlıktır. Konuşmadan geriye kalan meta veriler, medya dosyaları ve log bilgileri, gizli sohbet kapatılınca silinmektedir.


Telegram uygulaması ile, kişiye özel son görülmeyi kapatabilirsiniz. Görüntülü ve sesli görüşmeleri en kaliteli şekilde yapabilir ayrıca bilinmeyen numaraların mesaj atmasını önleyebilirsiniz. Ücretsiz ve reklamsız alt yapısı ile, hatalı yazdığınız mesajı dahi sonradan düzenleyebilme imkânı bulabiliyorsunuz. Tüm bu özelliklerden faydalanmak için hesabınızı oluşturun ve Telegram SMS Onay işlemini yaparak uygulamanın keyfini çıkarın.Genel olarak internet üzerinde bulunan platformlara kişisel bilgilerinizi girmemeniz önemle tavsiye edilir.


Fakat kişisel bilgilerinizi uygulamaya girmeden de bazı durumlarda da bu uygulamaları kullanmak mümkün olmayabiliyor. Bu durumun çözümü olarak telegram hesabı oluşturmak için gerekli aşamaları tamamlayıp, onay aşamasında onayal.com adresinden numara satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numara ile hesabınızı doğrulamak için;

  • Telegram uygulamasına giriÅŸ yapınız.

  • Hesabınız yok ise, hesap oluÅŸturmak için gereken iÅŸlemleri tamamlayınız.
  • Ardından com adresinden satın almış olduÄŸunuz numarayı, doÄŸrulama ekranına giriniz.
  • Sistem paneline gelecek olan doÄŸruma kodunu, telegram hesabınız ile eÅŸleÅŸtiriniz.

Gereken aşamaları sırası ile tamamladıktan sonra, Telegram SMS Onay işlemini başarı ile tamamlamış olacaksınız. Milyonlarca kişinin etkileşim olduğu bu uygulamayı kullanarak, arkadaşlarınızla güvenle sohbet edebilirsiniz.Ayrıca telegram uygulamasında konuşma görüntünüz alındığında, sistem tarafından konuşma içerisinde bulunan iki tarafta bilgilendirme mesajı almaktadır. Sizde bu gibi özelliklerden sorunsuzca ve güvenle yararlanmak istiyorsanız, hesabınızı oluşturarak doğrulama işlemlerine başlayabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...