30/01/2022 21:15:31
SMS Servisleri ve Ãœlkeleri

SMS Servisleri ve Ãœlkeleri

SMS onay hizmetimiz tüm ülkelerden alınan sınırsız numara stokları ile saÄŸlanmaktadır. Ä°stediÄŸiniz kadar numara satın alabilirsiniz. Bu sayede ÅŸahsi numaranızı her yerde kullanmak zorunda kalmadan uygun fiyatlar ile satın aldığınız sanal numaraları kayıt olunması gereken yerlerde kullanabilirsiniz. Ä°stediÄŸiniz ülkeye ait ve istediÄŸiniz gsm operatörüne ait numaraları hızlı ÅŸekilde satın alabilirsiniz. En hızlı ve en kaliteli numara satışı hizmeti yıllardır tarafımızca verilmektedir. Önemli ticari iÅŸlerinizde kullanmanız tavsiye edilmez ve iki defa kullanılmazlar. Numara kapanmaları konusunda sorumluluk bize ait deÄŸildir. Fakat bozuk numaralarda para iadesi saÄŸlamaktayız. SipariÅŸlerinizi onay kodu gelmeden önce iptal etme hakkına sahipsiniz. Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Snapchat, Spotify, LinkedIn, Microsoft, Gmail, Line, YouTube, Steam, Viber, Telegram, WeChat, Uber, Yahoo, Tinder,  MailRu, Paypal, Discord, VK, Airbnb için mobil onay servislerimiz mevcuttur. Ä°htiyacınıza göre istediÄŸiniz servisten yararlanabilme ve numara satın alabilme hakkına sahipsiniz. Her ülkeye ait sınırsız numara stoÄŸumuz vardır. Hemen sizler de web sitemize üye olarak panele giriÅŸ yapın ve sanal numaranızı en uygun fiyatlar ile satın alın.


Sanal Numaralar Kullanışlı Mı?

Sanal numaralar bir defalık kullanım için uygundurlar ve gayet kullanışlıdırlar. Sizi ilgilendirmeyen promosyon ve indirim bilgilerinden haberdar olmazsınız ve numaranız alakasız kampanyalar için aranmaz. Bunun için ilgili yerlere panelimizden satın aldığınız numarayı vermelisiniz. Bu sayede şahsi numaranızı güvende tutabilir ve rahatsız edilmenin önüne geçebilirsiniz. Buradan satın aldığınız numaraları sosyal medya uygulamalarında kullanabilir ve dilediğiniz kadar hesap açma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Numarayı satın aldıktan sonra içerisine yükleme yaparak kullanıma başlayabilirsiniz. SMS onay hizmetini sektörde en uygun fiyatlar ile sağlayan sistemimiz ile ihtiyaçlarınıza uygun servislerimiz ile yanınızdayız. Numarayı kullanmak istediğiniz uygulamayı seçerek size uygun servisleri görebilir ve istediğiniz ülkeye ait olan numarayı seçebilirsiniz. Tüm ülkelere ait numara satışımız mevcuttur. Bu sayede herkesin ulaşabileceği alanlara kendi numaranızı değil de satın aldığınız numarayı yazabilirsiniz. Böylece büyük karışıklıklardan ve rahatsız edici mesajlardan kurtulabilirsiniz. Çünkü tüm üyeliklerimiz sonunda numaralarımız ilgili kuruluşlara satılmakta ve onlar da sürekli olarak bizleri arayarak kampanyaları hakkında rahatsız etmektedir. Sizler de bu durumdan rahatsızsanız önüne geçebilmek için şimdi çok kullanışlı ve uygun fiyatlı sanal numaralardan satın alabilirsiniz.


Sanal Numaraların Fiyatları Uygun Mudur ?

Mobil onay hizmeti kapsamında satışını yaptığımız sanal numaralar oldukça uygun fiyatlıdır. Bu sebeple birkaç tane alabilirsiniz. Fiyatlar servislerin içeriğine ve gerekliliklerine göre değişiklik gösterse de kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Fiyatlar için en net bilgileri yedi gün yirmi dört saat bize ulaşarak alabilirsiniz. Canlı destek biriminden hesap bilgilerini alabilir ve ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Minimum on lira bakiye yükleyebilirsiniz. Servisleri inceleyerek size uygun olan fırsatlardan hemen yararlanabilirsiniz.


Numara Satın Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Öncelikle web sitemizde yer alan ''Kayıt Ol'' sekmesine gelmelisiniz. Burada sizden istenen; ad, soyad, e posta adresi bilgilerini girin ve yeni bir şifre oluşturun. Şifreyi tekrar girdikten üyelik sözleşmesini kabul edin ve kayıt olun. Panele girdiğiniz anda artık servislere göz atabilirsiniz. Burada hangi uygulama için kullanmak istediğiniz ve hangi ülkeden almak istediğinize göre seçimler yapabilirsiniz. Daha sonra dilediğiniz gsm operatörüne ait olan numarayı satın alabilirsiniz. Numarayı ''Satın Aldıklarım'' kısmında görürsünüz. Birden fazla numara satın alabilirsiniz. Daha sonra numaralarınızı buradan yönetebilir ve yükleme yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için yedi gün yirmi dört saat boyunca istediğiniz zaman canlı destek birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...