30/01/2022 21:13:32
SMS Onay Fiyatları

SMS Onay Fiyatları

Uygulamalar ve platformlar kullanıcıların güvenliği için, sms onay sistemini zorunlu kılmaktadır. Zorunlu olan bu sistem sayesinde, kullanıcı hesaplarının gerçek kullanıcılar tarafından yönetildiğini, giriş yapılıp kullanıldığı düşünülmektedir. Bu yöntem aslında ne kadar kullanıcıların hesap güvenliği için yapılmış olsa da, aslında sistem üzerinde bulunabilecek bot hesapları da uzaklaştırmak için tercih edilir. Birçok platformda uygulanan sms onay sistemi, tüm kullanıcıların bilgilerini depolayan formlardan oluşur.


Gerçek kullanıcılar hesap güvenliği için bu sistemi tercih etse de, bazı kullanıcılar kişisel verilerinin güvenliğinden şüphe ettiğinden dolayı bu sistemi kullanmamayı isterler. Böyle bir durumda eğer uygulama ve siteyi kullanmak istiyor, fakat kişisel bilgilerinizi girmek istemiyorsanız onayal.com adresinden numara satın almalısınız. Numara satın alarak yaptığınız onaylamalar, gerçek bir kullanıcının onay yaptığı şekilde görünmektedir. Onayal.com adresinde birçok platform için sunulan numaralar tamamı ile yasal ve güvenilirdir. Sizde numara satın alarak onaylama işlemi yapmak istiyorsanız;

  • com adresine giriniz. Hesabınızı kolay bir ÅŸekilde oluÅŸturabilirsiniz.

  • OluÅŸturmuÅŸ olduÄŸunuz hesap yönetim panelinden Sanal Numara Satın Al bölümüne girerek, hangi platform için numara satın alacağınızı seçiniz.

  • Satın almak istediÄŸiniz platformun üzerine tıklayarak, satın alma iÅŸleminizi onaylayabilirsiniz. Sistem tarafından sadece size verilmiÅŸ olan numarayı onay ekranına girerek onaylama iÅŸlemini yapabilirsiniz.

  • Aynı zamanda onayal.com sistemi tarafından tarafınıza gelecek olan sms kodunu, panel arayüzünden görebilirsiniz. Tarafınıza verilmiÅŸ olan numaraya gelen sms kodunu kopyalayarak onaylama iÅŸlemini tamamlayabilirsiniz.

Onayal.com üzerinden onay işleminizi gerçekleştirmek SMS Onay Fiyatları hakkında, adresi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Onayal.com aracılığıyla Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, Snapchat, Hotmail, Linkedln, Gmail, Youtube, Line, Steam, Telegram, Viber, WeChat, Yahoo, Uber, Tinder, Yandex, Mail.RU, Airbnb, VK, Discord, Netflix, Amazon, AliPay, Tencent QQ, Papara, NTT Game, eBay, Tiktok, PayPal, OK.ru, Imo, Alibaba, Coinbase, Trendyol, McDonalds, Burger King, Hopi, CMTCüzdan, Gamekit, Dominos Pizza, Nike, Tango gibi platformlara numara satın alabilirsiniz.


SMS Onay Fiyatları genel itibari ile 2.00 TL – 21.00 TL arasından değişiklik göstermektedir. Ülke stoklarından dolayı ortalama bu fiyatlar arasında bazı durumlarda fiyat değişiklikleri olabilmektedir. Özellikle çıkan haberlere dayanaraktan, sizde kişisel bilgilerinizin reklam için başka firmalara satılmasını istemiyorsanız, tek kullanımlık bir numara satın alarak onaylama işlemini yapabilirsiniz. Numaralar tek kullanımlıktır, tamamı ile yasaldır. Onaylama işlemi sonrasında herhangi olumsuz bir durumlar karşılaşmazsınız. 2 – 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde, satın aldığınız numara ile doğrulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


SMS Onay Fiyatları birçok platforma göre, onayal.com adresinde daha uygundur. Uygun olan ve bütçenize uyan istediğiniz stokta bulunan numarayı satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numaralar ile sorunsuz ve güvenli doğrulama işlemini yapabilirsiniz. Doğrulama işlemi sonrasında kullanılan numaralar, tekrar kullanılmamaktadır. Sadece tek seferlik olmak üzere, sistem tarafından size verilen numaraya sms kodu gelir. Sms kodu sistem tarafından, onayal.com adresindeki kullanıcı panelinde görüntülenir.


Numaraya gelen Sms kodunu, doÄŸrulama yapacağınız ekrana girerek, tek seferlik doÄŸrulama iÅŸleminizi tamamlayabilirsiniz. Uygulama ve platform yapımcıları, kullanıcıları zorunlu olarak sms onay sisteminden faydalanmaya çalıştırmaktadır. Bunun sonucunda bilgilerinizi girdiÄŸiniz platform ya da uygulama, kiÅŸisel verilerinizi saklı tutar. Ä°lerleyen zamanlarda ticari çıkarlar amacı ile, sisteme girmiÅŸ olduÄŸunuz telefon numaranız ve diÄŸer bilgileriniz baÅŸka ÅŸirketlere satılabilir. KiÅŸisel bilgilerinizin internet üzerinde birçok yerde yayınlanmasını ister miydiniz? Bu sorunun cevabı hayır ise, onayal.com adresinden bütçenize uyabilecek ÅŸekilde, istediÄŸiniz ülkede stokları tercih edebilirsiniz. SMS Onay Fiyatlar hangi ülkeye baÄŸlı olarak numara istediÄŸinize göre deÄŸiÅŸiklik gösterir.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...