30/01/2022 21:42:39
Rusya SMS Onay

Rusya SMS Onay

Ä°nternet üzerinde yer alan birçok platforma ya da uygulamaya kayıt olmak için, sms onayı ile karşılaÅŸabiliriz. SMS onay sistemi, kullanıcıların gerçek kiÅŸiler olduÄŸunu doÄŸrulamak amacı ile yapılmış olsa da zaman zaman bazı kullanıcılar bu gibi platformlara kiÅŸisel numaralarını girmekte çekinebilirler. KiÅŸisel numaralar bu tarz platformlara girildiÄŸi anda itibaren, telefonunuz reklam indirim vb. türde mesajlar ile dolabilir. Bunu önlemek için yasal olarak birçok ülkenin telefon numarasını satın alarak onaylama iÅŸlemi yapabilirsiniz. Bilindik ülkeler arasında olan Rusya sms onay hizmetini en uygun fiyata satın alabilirsiniz.


Rusya SMS Onay Hizmeti

Onay hizmeti birçok site tarafından sağlanabilmektedir. Fakat onay hizmeti alınan sitenin altyapısı ve numara tedarik noktası sağlam olması gerekir. Bilinmedik ve güvenirliği olmayan sitelerden onay için numara satın alındığında, birkaç gün içerisinde doğrulama işleminin tekrarlanması istenebilir. Satın aldığınız numaraya rağmen tekrardan doğrulama işlemi gibi büyük bir sıkıntı ile karşılaşmak istemiyorsanız, altyapısı ve numara tedarik konusunda güçlü olan onayal.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Rusya SMS Onay Hizmeti almak istiyorsanız, birkaç aşamayı tamamlayarak sorunsuz bir şekilde (+7) kodlu numara sahibi olabilirsiniz.

 

Rusya SMS Onay Nasıl Yapılır?

Sms onay hizmeti yapabilmek için, hangi siteden ve nereden hizmet aldığınız çok önemlidir. Sms onay işleminin sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını istiyorsanız, kaliteli hizmet almanız gerekir. Onay işlemleri sırasında kaliteli ve hızlı hizmet almak için onayal.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Rusya SMS Onay işlemini yapmak için;

  • com adresinde bir hesap oluÅŸturun.

  • OluÅŸturmuÅŸ olduÄŸunuz hesaba giriÅŸ yaparak, yan tarafta bulunan menülerden bakiye yüklebölümüne giriniz.
  • Ardından hesabınıza bakiye yüklemesini yapıp, bakiyenizin hesaba yansımasını bekleyiniz.
  • Bakiyeniz hesaba yansıdıktan sonra, hangi platformda (Whatsapp,Instagram,Telegram vs.)sms onay hizmeti almak istiyorsanız, o platformu seçiniz.

  • SeçmiÅŸ olduÄŸunuz platforma tıkladıktan sonra, karşınızda bulunan pencereden Rusya ülkesini seçiniz. Ardından hesabınızdaki bakiyenin sorunsuz yüklenmesi durumunda BaÅŸarılı ÅŸeklinde bir uyarı görecek ve Rusya numarası satın almış olacaksınız.
  • Satın almış olduÄŸunuz numarayı Satın Aldıklarım bölümünden görebilir, onay iÅŸleminizi gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...