30/01/2022 21:45:55
Özbekistan SMS Onay

Özbekistan SMS Onay

Sosyal medya hesaplarınızın ya da herhangi bir uygulamada kayıtlı olan profilinizi koruma altına almak ister misiniz? SMS Onay sistemi ile, hesabınızın güvenliÄŸini arttırabilirsiniz.SMS onayı yapmak istiyor fakat, kiÅŸisel bilgilerinizi paylaÅŸmak istemiyorsanız bu sorunu çözebilmeniz için çok kolay bir yol bulunuyor. Onayal.com adresine girerek, en basit yoldan numara satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numaralar tamamen yasal olmakla birlikte, sadece doÄŸrulama iÅŸlemleri için kullanılmaktadır. Onayal.com üzerinde birçok platform ve uygulama mevcuttur. Neredeyse ÅŸuan kullanılan birçok uygulama ve platform için tek bir noktadan doÄŸrulama hizmeti satın alabilirsiniz. Bu doÄŸrulama hizmetini satın alırken, nereden nasıl numara aldığınız önem arz etmektedir. Kalitesiz ve nereden stoklandığı belli olmayan numaralar ile doÄŸrulama iÅŸlemleri gerçekleÅŸtirdiÄŸiniz durumlarda, hesabınız tekrar doÄŸrulamaya düşebilir. Bu gibi sorunlarla karşılaÅŸmamak adına bilindik ve referansı bol olan yerleri tercih etmeniz gerekir.  Sadece yurtiçi deÄŸil, onayal.com sitesi üzerinden yurtdışı birçok ülkeye ait numara satın alabilirsiniz.


Özbekistan SMS Onay Hizmeti

SMS Doğrulama hizmetini en kolay şekilde alabilmek için, birkaç aşamayı tamamlamanız gerekir. Onay işlemi için satın alınan numaralar tek seferliktir. Ayrıca tek bir hesap için kullanılabilir.Whatsapp gibi uygulamaları doğrulamak amacı ile satın alınan numaralar tek bir cihaz için geçerlidir.Onayal.com adresinden birçok ülkelere ait numaralara ulaşabildiğiniz gibi, (+998) Özbekistan SMS Onay işlemi için numara temin edebilirsiniz. Temin ettiğiniz numara ile dakikalar içerisinde sorunsuz doğrulama işlemi yapabilirsiniz.


Özbekistan SMS Onay Nasıl Yapılır?

(+998)Özbekistan SMS Onay numarası ile hesabınızı onaylamak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey onayal.com adresine girerek, üyelik oluşturmaktadır. Özbekistan gibi diğer ülkelerin numaralarına da tek tuşla anında erişebilirsiniz. Sistemsel olarak herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda 7/24 kullanıcı ara yüz bölümünde yer alan ‘’Destek’’ bölümüne yazabilirsiniz. Doğrulama işlemi için (+998)Özbekistan numarası satın almak için;

  • com adresini ziyaret ederek, ücretsiz hesap oluÅŸturmanız gerekir.

  • OluÅŸturduÄŸunuz ücretsiz hesap içerisinde ‘’Bakiye Yükle’’ bölümünden bakiye yüklemelisiniz.
  • YüklediÄŸiniz bakiyenin hesabınıza geçmesinin ardından ‘’Numara Satın Al’’ bölümüne girerek hangi platformda doÄŸrulama iÅŸlemi yapmak istiyorsanız, seçiniz.
  • Seçim iÅŸlemini tamamladıktan sonra, numara almak istediÄŸini ülkeyi seçerek numaranızı satın alabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...