Onayal.Com'da SMS Onay Nasıl Yapılır?

Günümüzde almak zorunda kaldığımız çoğu hizmet datalarımızı başka kuruluşlara para karşılığı satmaktadır. Bu dataların içerisinde telefon numaralarımız da bulunmaktadır. Onayal.com bu can sıkıcı soruna çözüm bulmak için geliştirilmiş bir sahte numaralar deposudur. Çalışma şekli; sms onayı gereken bir hizmete sistemimizde bulunan birbirinden farklı ülkelere ait numaralardan istediğinizi verebilir ve kişisel cep telefonu numaranızın yayılmasına engel olabilirsiniz. Sistemimiz bu fırsatı en uygun fiyatlar ile sizlere ulaştırmaktadır. Panelimize üye olarak istediğiniz operatöre ait numarayı satın alabilirsiniz. SMS onay işlemi çok kısa süren ve çok hızlı gerçekleşen bir işlemdir. Alacağınız numaralar ile birbirinden farklı sosyal medya uygulamalarına üye olabilirsiniz. 150.000 stoğumuz mevcut olmakla birlikte, her ülkeden numaraya erişim sağlayabilmek mümkündür.


Nasıl Numara Satın Alınır?

Numara satın almak için öncelikle panele üye olmanız gerekmektedir. Kısa süren üyelik işleminin ardından giriş yapmalısınız ve istediğiniz servisi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Daha sonra aldığınız numaralara ulaşmak için panelde ''Satın Aldıklarım'' kısmına gelmelisiniz. Burada satın aldığınız tüm numaraları görebilir ve yönetebilirsiniz. Birkaç numara satın alabilirsiniz. Alacağınız numaraların hangi ülkeye kayıtlı olmasını istediğinizi ve hangi gsm operatörüne bağlı olmasını istediğinizi de seçebilirsiniz. Hizmetimizden herkes rahatlıkla yararlanabilir. 77 ayrı ülkeye ait sınırsız sanal telefon numarasına sahibiz.


Satın Alınan Numara Hangi Uygulamalarda Kullanılabilir?

Mobil onay hizmeti dahilinde satın aldığınız numaralar, telefon numarası ile kayıt gerektiren her türlü sosyal medya uygulamasında kullanılabilir. Bunların başında; Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp gibi herkesin kullandığı uygulamalar gelir. Daha sonra yine eğlence amaçlı kurulan ve milyonlarca üyesi bulunan Snapchat, Tinder, WeChat, YouTube, Steam, Discord gibi uygulamalarda kullanılabilir. Ayrıca resmi işlerin ve kendiniz için kullandığınız şahsi hesaplarınızın olduğu Microsoft, LinkedIn, Gmail, Telegram, Viber, Yahoo, MailRu gibi sitelerde de kullanılmaktadır. Spotify üyeliği için de yine sistemimizden satın alacağınız numarayı kullanabilirsiniz. Hizmet aldığınız site ve uygulamalara satın aldığınız numaraları vererek kullandığınız özel ve şahsi numaranızın sürekli taciz edilmesini önlersiniz.


Onayal.com Güvenli Mi?

Sitemizde en güvenilir ödeme yöntemleri olan Shopier ve Papara kullanılmaktadır. SMS onay piyasasında yıllardır verdiğimiz kaliteli ve güvenli hizmet sayesinde sizlerin tüm numara ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bizler sizlere %100 kullanım garantili numaralar sunuyor ve beğenmezseniz para iadesi yapan bir sistem ile çalışıyoruz. Güvenilir panellerimizde numaralarınızı kontrol edebiliyor ve yönetebiliyorsunuz. Bu sayede kendi numaranıza istemediğiniz mesajların gelmesinin önüne geçiyorsunuz. Üstelik farklı farklı ülkelere ait sınırsız numara hizmetimiz ile istediğiniz kadar numara satın alabiliyorsunuz. Sistemimiz tüm bunlar ile beraber hem son derece güvenli hem de son derece kullanışlıdır. Ayrıca piyasadaki en uygun fiyatları sizler için sağlamaktayız.


Onayal.Com Hizmet Avantajları Nelerdir ?

Panelimizde çok hızlı bir şekilde numara alımı ve yönetimi yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz kadar numarayı en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Sistemimizde alınan numaraların ödemeleri %100 güvenli yöntemler ile yapılmaktadır ve tüm soru, şikayet, talepleriniz için yedi gün yirmi dört saat canlı destek hattımız ile iletişime geçebilirsiniz. Mobil onay sistemleri içerisinde en uygun fiyat garantisini sağlayan sistemimizde sınırsız numara stoğu bulunmaktadır ve 77 ayrı ülkeye ait numaralarımız mevcuttur. Bu numaralar tüm uygulamalarda rahatlıkla kullanılabilmekte ve panelimiz üzerinden rahatlıkla yönetilebilmektedir. Memnun kalmadığınız takdirde paranız iade edilir. Ayrıca bununla da kalmayıp sizlerden %0 komisyon alıyoruz. Kuvvetli referanslarımız ve engin tecrübemiz ile yıllardır bu sektörde ihtiyaç duyduğunuz tüm sosyal medya sms onayı ve numara işlerinde sizlerin yanındayız.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...