30/01/2022 22:02:06
Onay Al

Onay Al 

Onay al, tek kullanımlık sanal numaralar ile internet üzerinden ve mobil cihazlarla kullanılan birçok uygulamada kişisel bilgi ve telefon numaralarınızı girmeden, mobil onay işlemlerini gerçekleştirmenize yardımcı olur. Bu hizmet sayesinde mobil uygulamaları kullanırken kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi de korumuş olursunuz.

 

Onay Al 

Her geçen gün büyüyen bu sektörde, pek çok firma ve internet sitesi hizmet vermektedir ama verilen hizmetin kalitesi ve güvenilirliği her sitede farklı olmaktadır. Alınan hizmetin konforlu ve kullanışlı olmasının yanı sıra garantili ve güvenilir olması da aynı derecede önemlidir. İşte tam bu aşamada karşınıza çıkan Onay al, size aradığınız hizmeti en iyi şekilde sunmaktadır. Sunulan hizmetler karşılığında sizden istenen hizmet bedeli tabiri caizse dişin kovuğunu doldurmayacak kadar az bir ücret tir. Aynı zamanda belirli dönemlerde yapılan kampanyalar ile sisteme avantajlı bir şekilde bakiye yükleme imkanı da bulunmaktadır. Bir diğer taraftan sunulan bir hizmet de canlı destek hizmetidir. Aklınıza takılan tüm sorular ile ilgili cevapları ve ihtiyacınız olduğunda gereken yardımı canlı destek ekibi üzerinden alabilirsiniz. Verilen hizmetler, kesintisiz hizmetler olup; hiçbir şekilde kesintiye uğramadan 7 gün 24 saat site üzerinden sanal numaralar satın alınabilir. Kişiye özel olan bu numara uygulaması ile birçok ülkeden sanal numaralar alınarak Facebook, YouTube, Snapchat, WhatsAp ve Gmail gibi daha pek çok servis üzerinde kullanılabilmektedir.

 

 Onay Al Sistemi Nasıl Çalışır

Onay al üzerinden hizmetleri temin edebilmek için bu siteye kayıt olmanız gerekmektedir. Siteye kayıt olmak oldukça kolaydır. Vakit kaybı yaşamadan sizden istenilen bilgileri doldurarak siteye üyelik kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt formunu doldurduktan sonra, siteye kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak, bakiye yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bakiye yükleme işlemi tamamladıktan sonra, site üzerinde yer alan servislerden işlem yapmak istediğinizi seçebilirsiniz. Sitede sms onay işlemi için onlarca servis bulunmaktadır. Gmail, Instagram, Telegram, Facebook, Line, Yahoo ve Spotify gibi çok sayıda servise site üzerinden ulaşabilirsiniz. Kişisel bilgileri ve telefon numaralarını girmeden, mobil onay kodu alma, SMS onay kodu alma gibi işlemler site üzerinden düşük ücretler ve hızlı hizmet ile gerçekleştirilmektedir. Sanal numaralar üzerinden yapılan mobil onay işlemleri için, herhangi bir fiziksel teslimat yapılmamaktadır. Tüm işlemler sistemi üzerinden otomatik olarak gerçekleşmektedir.

 

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...