Onayal.Com sitemize üye olduktan sonra Numara Kiralama menüsünden öncelikle ülke seçimi yapınız.



İstediğiniz ülkeye ait Numara kiralama işlemi için süre seçimi yapmanız gerekmektedir. Bu süre minimum 4 saat maksimum 8 haftadır. Kiralamış olduğunuz süre boyunca seçmiş olduğunuz servisten sınırsız olarak sms onay kodu alma hakkına sahip olacaksınız. Bu süre boyunca istediğiniz kadar onay kodu alıp, o numarayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numara sizden başka kimseye satılmamaktadır. Yani o numara ile daha önce başka birisi işlem yapmamış ve sizden sonra da başka bir kişi kullanmayacaktır. Yalnızca size satılır. Bu sebeple sanki fiziksel hat kullanıyormuş gibi daha kesin ve garanti bir şekilde sms onay kodu alma oranınız yüksektir.

Numara kiralamak, sitemizden Numara Satın Almak'tan daha çok başarı oranına sahiptir.

Örneğin; Numara satın alırsanız ve sms onay kodu gelmezse, Numara Kiralayarak onay kodunu daha kesin ve garanti bir şekilde alabilirsiniz.

Sağdaki menüden ülkemizi seçmiştik. Şimdi sol taraftan süremizi seçelim.



Sürenizi bakiyeniz kadar seçebilirsiniz. Süreyi yükseltirseniz, kiralamak istediğiniz numara ücreti de yükselecektir. numara kiralama ücretini satın almak istediğiniz servisin altında görebilirsiniz.

Numara al butonuna bastıktan sonra size bir adet numara tahsis edilecektir.



+79 ile başlayan numaranızı kopyalayıp işlemlere başlayabilirsiniz.

Satın aldığınız numarayı Kiraladığım Numaralar menüsünden, numaraya gelen mesajları Görüntüle butonuna basarak görebilirsiniz.


Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...