Yasal Uyarı: Onayal.Com sizin veya işletmenizin uğrayabileceği zararlardan sorumlu olmayacaktır.

 

Madde 1 : Onayal.Com, YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Twitter veya DiÄŸer Sosyal Medya tarafından yapılan herhangi bir hesap askıya alma veya farklı bir problem iÅŸlemlerinden hiçbir ÅŸekilde sorumlu deÄŸildir.

 

Madde 2 : Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilen sms kodları ile oluÅŸturulan profillerin kapatılması ile ilgili yükümlülükleri kabul etmez ve bu vb. ÅŸeylerden sorumlu tutulamaz. Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilen sms kodları ile oluÅŸturulan Whatsapp numaralarına GARANTÄ° VERMEMEKTEDÄ°R. Kapatılan Whatsapp numaralarından Onayal.Com sorumlu tutulamaz. Bu gibi sorunların muhattabı tutulamaz.

 

Madde 3 : Onayal.Com’da satılan numaralar yurtdışı servisler tarafından tedarik edilmektedir. Bu sebeple, sms onay kodu geldikten sonra geçersiz kod, kullanılmış numara hatası vb. sorunlar ile karşılaÅŸmış müşterilerin ücret iadeleri yapılmamaktadır. SMS onay kodu gelmiÅŸ hiç bir hiç servisin iadesi veya telafisi mümkün deÄŸildir.

Madde 4 : Onayal.Com sitesine minimum 10 TL bakiye yüklenmektedir. İade talebinde bulunan müşterilerimizin hesabında minimum 10 TL bakiye olması gerekmektedir. 10 TL bakiye altında olan müşterilerin iade talepleri gerçekleştirilmez. Minimum iade talebinde bulunabilmeniz için 10 TL ve üzerinde bakiyeye sahip olmanız gerekmektedir.

Madde 5 : Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilen sms kodları yasadışı siteler veya iÅŸlerde kullanılamaz. Tespiti durumunda müşteri bilgileri yasal ve adli mercilere iletilir.

 

Madde 6 : Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilen sms kodları ile yapılan yasadışı iÅŸlerden Onayal.Com sorumlu tutulamaz. Onayal.Com’u yasadışı iÅŸler için kullanan müşterilerin bilgileri adli mercilere iletilebilir.

 

Madde 7 : Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilen hiç onay kodu ve sanal numaraya garanti vermemektedir. Numaralar tek kullanımlık yurtdışı sanal numara olduÄŸu için problemler oluÅŸması gayet normaldir. Bu sorunlar ile ilgili Onayal.Com sorumlu tutulamaz.

 

Madde 8 : Onayal.Com’dan sipariÅŸ edilip alınan onay kodlarının iadesi yoktur. Onay kodlarının çalışmasının garantisi yoktur. Onay kodlarının çalışacağına Onayal.Com garanti vermez.

 

Madde 9 : Onayal.Com müşterilerine Paywant aracılığı ile ödeme hizmeti sunmaktadır. Kredi kartları ile yapılan ödemeler Paywant firmasına aittir. Mobil ödeme ve Banka Havale/EFT iÅŸlemleri için de ise Paywant’ı kullanmaktadır.

 

DoÄŸrudan Onayal.Com sanal pos ile ödeme almamaktadır. Bu sebeple yapılan ödemeleriniz yalnızca ödeme yaptığınız kanallar aracılığı ile size iade edilebilir.

Madde 10 : Onayal.Com’a yapılan ödemelerinizin iadeleri banka hesaplarına havale veya EFT yapılmaz. Kredi kartınız ile yapmış olduÄŸunuz ödemeler Paywant aracılığı ile ödeme yapmış olduÄŸunuz kredi kartına iade edilir.

 

Onayal.Com‘dan sipariş vererek, bu sayfada yazılı olan tüm hizmet şartlarını okusanız da okumasanız da kabul etmiş sayılırsınız.


Bu hizmet koÅŸullarında bildirimde bulunmadan deÄŸiÅŸtirme hakkımızı saklı tutarız. Hizmet ÅŸartlarının güncel olduÄŸundan emin olmak için her sipariÅŸten önce tüm hizmet ÅŸartlarını okumanız beklenir.


Onayal.Com herhangi bir hizmet için bir teslimat süresi garanti etmez. SipariÅŸin ne zaman teslim edileceÄŸine yönelik en iyi tahminimizi sunuyoruz. Bu yalnızca bir tahmindir.


Onayal.Com yukarıda yazılı bu maddeleri deÄŸiÅŸtirme ve saklama hakkını gizli tutar.

Saygılarımızla
Onayal.Com

 

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...