Kiralık Sanal Numaralar Nelerdir?

Önceden tek bir servis için onay alınabiliyorken Kiralık sanal numaralar sayesinde artık istenilen sayıda servisten mobil onay alınabilmektedir. Mobil onay hizmeti için tercih edilen site içerisinde yer alan yüzlerce servisten istenilen sayıda yararlanmak mümkündür. Bu sitelerden tam kiralama ya da tek servis için kiralama yapmak mümkündür. 

Böylece kiralamış olunan servisten kullanıcılar istedikleri kadar sms onay kodu alabilmektedirler. Sanal numara kiralamada kullanıcılara 2 seçenek. Sunulmaktadır. Ä°lki tam kiralama ikincisi servis kiralamadır.  Tam kiralama hizmetinde sunulan belirlenen süre boyunca site içerisinde yer alan tüm servislerde kullanılma hizmetidir. Bu hizmetin tercih edilmesi halinde numara kiÅŸiye özel olarak ayrılır ve kiralama süresince kimseye tahsis edilmez. Aynı zamanda tüm servislerden istenildiÄŸi kadar sms alınabilme imkânı sunmaktadır. Servis kiralamada ise kullanıcının seçmiÅŸ olduÄŸu süre zarfınca tek bir servisten sms almasını saÄŸlamaktadır. 


Sanal Numara Kiralama Hizmeti

Son yıllarda Türkiye’de de oldukça popüler hale gelen sanal numara kiralama hizmeti tek kullanımlık numara ile birden fazla platformda sayısız sms alma imkânı saÄŸlamaktadır. Kullanıcılar sitede yer alan ülke tercihine göre o ülkeye ait bir numara alarak bu numara ile sosyal medya platformlarına üye olabilmektedir. 


Sanal Numara Kiralama Avantajları

Tüm dünyada tercih edilmekte olan sanal numara hizmeti ile kişiler şahsi numaralarını gizleyebilmekte veya aynı servis üzerinden birden fazla hesap açabilmektedir. Sanal numara kiralama avantajları ise şöyledir;

• KiÅŸi istediÄŸi ülkeye ait telefon numarasını tercih edebilmektedir. 

• Kiralama süresince sınırsız sayıda sms onay kodu alma fırsatı vermektedir. 

• Sanal numaralar isteÄŸe baÄŸlı olarak saatlik, aylık veya yıllık olarak kiralanabilmektedir. 

• Aynı numara üzerinden birden fazla servisten sms alabilme imkanı sunmaktadır.


Numara Kiralama Neden Önemlidir?

Numara kiralama hizmeti almayı düşünen kiÅŸiler numara kiralama neden önemlidir? Sorusunun cevabını araÅŸtırmaktadır. Numara kiralama hizmeti sayesinde sınırsız sayıda sms alınması mümkünüdür. Kullanıcıları istedikleri sayıdaki platformda numarayı kullanabilmektedirler. Aynı numara üzerinden uzun bir süre hesap kullanmak isteyen kiÅŸiler bu hizmetten faydalanabilirler. 


Mobil Uygulamalar İçin Numara Kiralama

Mobil uygulama kullanıcıları indirdikleri mobil uygulamaların ilk kurulum kısmında onay kodu istenilen yere bir kod girmeleri gerekmektedir. Ancak bazı uygulamalara şahsi numaralar verildiği taktirde gereğinden fazla bildirim ve reklam mesajı göndermektedirler. Bu durum ise kullanıcıların canını bir hayli sıkmaktadır. Kullanıcılar ise bu soruna çözüm için özen olarak mobil uygulamalar için numara kiralama yapmaktadırlar.

Sanal numara kiralama hizmeti sayesinde istenilen mobil uygulamada istenildiÄŸi kadar hesap açmak mümkündür. Hatta bazı oyunların ülke içerisinde kullanıma sunulmamış olması halinde yurt dışı menÅŸeili numara kiralama yaparak bu oyunları da oynamak mümkündür.  

Güvenilir bir site üzerinden yapılacak olan sanal numara kiralama iÅŸlemi sayesinde sorunsuz bir ÅŸekilde tüm mobil uygulamalarda hesap kurulumu yapmak oldukça basit bir iÅŸlemdir. 


Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...