30/01/2022 21:48:30
Ä°talya SMS Onay

Ä°talya SMS Onay

Sosyal medya ve uygulama yapımcıları, kullanıcıların güvenle profil oluşturmalarını amaçlamaktadır. Kullanıcılar oluşturdukları profilin, güvenilirliğini sağlamak amacı ile sms doğrulama sistemini gerçekleştirmeleri gerekir. SMS Doğrulama işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmek için, kaliteli ve bol referanslı yerden hizmet almanız oldukça önemlidir. Kaliteli ve hızlı hizmetin adresi olan onayal.com adresini ziyaret ederek, en kısa sürede sms doğrulaması yapabilirsiniz. Üstelik SMS doğrulaması yaparken onayal.com adresinden oluşturduğunuz profil ile yurtdışı numaralardan faydalanabilirsiniz. İtalya SMS Onay sistemini kullanmak için, basit birkaç işlem ile numara satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Satın aldığınız numaralar tek kullanımlık ve bir hesap için geçerlidir. Kişisel bilgileriniz internet üzerinde yayılmasını engellemek için, numara satın alabilirsiniz. Eğer satın aldığınız numarayı Whatsapp uygulaması için kullanmak istiyorsanız, satın aldığınız numara tek cihaz için geçerlidir.


Ä°talya SMS Onay Hizmeti

SMS Onay hizmeti satın almak için, onayal.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Birkaç aşamayı tamamlayarak, üyelik işlemini tamamlayabilir satın alma işlemlerine geçebilirsiniz. Gelişmiş ve sade bir ara yüz görünümüne sahip olan panelde, her istediğinize tek bir yerden ulaşabilmeniz mümkün. Onayal.com adresine girerek hesabınızı başarılı bir şekilde oluşturduktan sonra, yan tarafta yer alan menülerle gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinde yer alan birçok site, sms onay hizmeti verebilmektedir. Fakat kaliteli ve sağlam bir numara ile işlem yapmadığınız takdirde, hesabınız tekrardan doğrulamaya düşebilir. Ayrıca spam numaralardan yapılan doğrulama işlemleri sonucunda hesabınız askıya alınabilir.


İtalya SMS Onay Nasıl Yapılır?

Kaliteli ve sağlam telefon numaraları ile, sosyal medya hesaplarınızı ve uygulama profillerinizi doğrulamak istiyorsanız, yapmanız gereken işlemler çok kolay.(+39) ülke kodlu İtalya SMS Onay numarası satın almak için;

  • com adresine giriÅŸ yaparak, ücretsiz hesap oluÅŸturabilirsiniz.

  • OluÅŸturduÄŸunuz hesaba giriÅŸ yaparak, hesap içerisine numara satın almak için bakiye yüklemeniz gerekmektedir. Bakiye yükleme iÅŸlemini ise, ‘’Bakiye Yükle’’ menüsünden pratik bir ÅŸekilde halledebilirsiniz.
  • YüklediÄŸiniz bakiye ile onayal.com adresi üzerinden ‘’Numara Satın Al’’ bölümüne gelerek istediÄŸiniz platformdan numara satın almak için iÅŸlemlere baÅŸlayabilirsiniz.
  • Ardından sistem tarafından karşınıza çıkan pencereden istediÄŸiniz ülkeyi seçerek numara satın alma iÅŸlemini onaylayabilirsiniz.

 

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...