30/01/2022 21:46:43
Ä°srail SMS Onay

Ä°srail SMS Onay

Uygulamalar ve platformlar kullanıcıların sms doğrulaması yapması konusunda zorunlu bir kural koyarlar. SMS Doğrulama sisteminin, zorunlu hale gelmesinin sebebi ise bu tarz platformlarda bot kullanıcıların fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Bot kullanıcıların sistemden ayıklanması sebebi ile, gerçek kullanıcılardan SMS Doğrulama istenmektedir. SMS Doğrulama sistemini kullanmak zorunda kalan kullanıcılar, kişisel bilgilerini girmeyi tercih etmezler. Kişisel bilgilerinizi girmek istemiyorsanız, onayal.com adresinden numara satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numaradan sms doğrulama işlemi yapabilirsiniz. Onayal.com adresi üzerinde birçok ülkeye ait yurtdışı numarası temin edebilirsiniz. İsrail SMS Onay hizmeti satın almak için, birkaç basit işlem gerçekleştirerek (+972) ülke kodlu İsrail numarası alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numara ile dakikalar içerisinde onaylama işlemi yapabilirsiniz. İsrail ülke koduna sahip numarayı satın aldığınızda, doğrulama işlemleri sırasında herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız. Aynı zamanda daha sonra da tekrar doğrulama işlemi yapmanıza gerek kalmaz.


Ä°srail SMS Onay Hizmeti

Doğrulama işlemi yapmak için, onayal.com adresiniz 7/24 ziyaret ederek doğrulama işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli ve sürekli olarak güncel numara stoklarının bulunduğu onayal.com adresinden sorunsuz doğrulama işlemi yapabilirsiniz. İnternet üzerinde yer alan birçok site, doğrulama hizmeti vermektedir. Fakat onayal.com adresi dışında hizmet verilen sitelerde daha sonradan doğrulama ile ilgili problemlerle karşılaşabilme olasılığınız çok yüksek.İsrail SMS Onay Hizmeti almak istiyorsanız, onayal.com adresine tamamen güvenebilirsiniz. Onayal.com adresi bol referanslı ve her gün güncellenen datalar içerir. Hafta içerisinde belirli periyodlarla kullanıcıların doğrulama aşamasında sıkıntı yaşamaması için, numaralar kontrol edilmektedir.


İsrail SMS Onay Nasıl Yapılır?

İstediğiniz platformda, dakikalar içerisinde doğrulama işlemi yapmak için tek yapmanız gereken onayal.com adresine girerek üyelik oluşturmaktır. Siteye girerek üyelik oluşturma işlemini başarılı ile tamamladıktan sonra, birkaç aşamayı tamamlayarak (+972) ülke kodlu İsrail numarasına sahip olabilirsiniz.


(+972) İsrail SMS Onay numarasına sahip olmak için;

  • com adresine giriÅŸ yapınız. Siteye baÅŸarılı bir ÅŸekilde eriÅŸtikten sonra ücretsiz hesap oluÅŸturunuz.
  • OluÅŸturduÄŸunuz hesaba giriÅŸ yaparak, kullanıcı paneline eriÅŸiniz.
  • Kullanıcı paneline giriÅŸ yaptıktan sonra, yan tarafta bulunan ‘’Bakiye Yükle’’ sekmesine girerek hesabınıza en az 10 TL yükleme yapınız.

  • YüklediÄŸiniz bakiye sonucunda ‘’Numara Satın Al’’ sekmesine girerek, doÄŸrulama yapmak istediÄŸiniz platformu seçerek ülke seçimi yapınız.
  • Sistem tarafından size tanımlanmış olan numara ile doÄŸrulama iÅŸlemini yapabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...