30/01/2022 21:50:23
Ä°ran SMS Onay

Ä°ran SMS Onay

Sosyal medya üzerinde yer alan birçok hesabı tek bir siteden doğrulayabilirsiniz. Özellikle bilindik platformlar başta olmak üzere, uygulamalarda da SMS Onay sistemi zorunlu olmaktadır. Zorunlu olan bu sistem sayesinde birçok kullanıcı sıkıntılı bir süreçle karşı karşıya gelebilmektedir. Bu sıkıntılı süreci en basit şekilde atlanmanın yolu ise, onayal.com adresini ziyaret ederek numara satın alabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi sosyal medya sistemlerine ve internet üzerinde yer alan diğer uygulamalara girmek istemiyorsanız, sadece Türkiye lokasyonlu numaralarla değil, yurtdışı numaraları ile de sorunsuz doğrulama yapabilirsiniz. İnternet üzerinde yer alan birçok siteden doğrulama işlemi yapabilmeniz mümkün.Fakat doğrulama işlemi yaptıktan sonra tekrar böyle bir sorunla karşılaşmamak için, numaraları kaliteli yerlerden temin etmeniz önem arz eder. Basit birkaç işlem sonucunda dünya üzerinde yer alan birçok ülkenin kodunu kullanarak, anında numara satın alabilirsiniz. Böylece kişisel numaranız ile doğrulama işlemi yapmak zorunda kalmazsınız. Bu numaralardan en çok tercih edilen birisi ise, İran SMS Onay numaralarıdır. Sorunsuz ve güvenli hizmetin adresi onayal.com sitesine girerek numara alma işlemine hemen başlayabilirsiniz.


Ä°ran SMS Onay Hizmeti

Kişisel bilgileriniz numara satın alarak koruyabilirsiniz. Kişisel numaralar belirli bir süre sonra, dijital reklamcılık adı altında belirli firmalara pazarlanmaktadır. Bu firmalar sizin telefonunuza SMS aracılığı ile bilgilendirme yapmaktadırlar. Hiç alakanızın bulunmadığı şirketler tarafından mesaj almak ister miydiniz? Bu gibi durumların önüne geçmek için İran SMS Onay Hizmeti işlemini gerçekleştirerek, onayal.com adresinden(+98) alan kodu ile İran SMS Onay numarası satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numara tek bir hesap için geçerlidir. Aynı zamanda Whatsapp gibi uygulamalar için doğrulama hizmeti satın almak istiyorsanız, kurulumda kullanılacak numara tek bir cihaz için geçerlidir.


Ä°ran SMS Onay Hizmeti

SMS Onay hizmeti almak için yapmanız gereken tek şey, onayal.com adresine üye olmaktır. Üye olduktan sonra gerekli ayarları yaparak profil hesabınızı oluşturmalısınız. Bu aşamadan sonra (+98) ülke kodlu İran SMS Onay numarasına sahip olmaya çok az kaldı. Sırasıyla;

  • Öncelikle onayal.com adresini ziyaret edin. Ãœyelik için ücretsiz profil oluÅŸturun.
  • Ardından profilinize ‘’Bakiye Yükle’’ menüsünden bakiye yükleyin. YüklediÄŸiniz bakiye ile birlikte ‘’Numara satın al’’ bölümünden istediÄŸiniz platforma ait numara satın alabilirsiniz.
  • Bu aÅŸamadan sonra doÄŸrulama iÅŸlemi için numarayı kullanabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...