Instagram SMS Onay Nasıl Yapılır?

Instagram platformu, milyonlarca kullanıcıya sahip olması ile birlikte, belirli politikalarla kullanıcı hesaplarının güvenliğini sağlayan bir platformdur. Bu platformda gün içerisinde binlerce hesap açılmaktadır. Kullanıcıların, birbirleri ile etkileşim içerisinde oldukları instagram platformundan, bot takipçileri uzak tutmak adına sms onay sistemi kullanılmaktadır. Instagram SMS Onay yapmak isteyen kullanıcılar, hesaplarının bot hesaplardan ayrı tutulması için doğrulama işlemi yapmalıdırlar. Gizlilik politikalarının yeteri kadar güven vermediğini düşünen kullanıcılar, bu tarz platformlara numara satın alarak sms onay işlemi yapmaktadır.


Instagram SMS Onay yapmak, hesabınız ile alakalı yapılan şüpheli giriş denemeleri ve şüpheli hareketlerin tarafınıza bildirilmesini sağlar. Bundan dolayı, sosyal medya platformları kullanıcı hesaplarının güvenliğini bu şekilde sağlamaktadır. İnternet üzerinde yer alan haberlerden dolayı, Instagram hesabınızı doğrulamak istiyor ve kişisel bilgilerinizin korunması konusunda güvenemiyorsanız numara satın alabilirsiniz. Satın almış olduğunuz numara ile sorunsuz bir şekilde hesabınızı doğrulayabilirsiniz.Instagram platformunda kayıtlı bir hesabınız bulunmuyorsa ve ınstagram sms onayla hesap açmak istiyorsanız;

  • Öncelikle instagram.com adresine gidiniz.

  • Sizi karşılayan sayfada bulunan hesap açmak için gereken ( ad soyad, doÄŸum tarihi, gmail adresi) kısımları doldurunuz.
  • Hesabınızın sms onaylı olmasını ve kiÅŸisel bilgileriniz ile doÄŸrulama iÅŸleminin yapılmamasını istiyorsanız, onayal.com adresine gidiniz.

  • onayal.com üzerinden Instagram SMS Onay iÅŸlemi için, bir numara satın alınız. (Ä°stediÄŸiniz ülke üzerinden numara satın alabilirsiniz.)
  • Satın almış olduÄŸunuz numara ile sms onay iÅŸlemini, sorunsuz bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Instagram hesabınızın doğrulama işlemini tamamladıktan sonra, hesabınızın güvenliği maximum seviyeye ulaşacaktır. Onaylı hesabınızın çalınma ihtimali daha azdır. Hesabınızda yapılan değişikliklerden anında haberdar olabileceğiniz ve bilgilendirileceğiniz için yapılan olumsuz işlemlere anında müdahale edebilirsiniz. Aynı zamanda Instagram SMS Onayı yapılan hesaplar, instagram tarafından desteklenerek önerilmektedir.


Gerçek bir kişiye ait olduğu doğrulanan hesaplar, Instagram üzerinde daha fazla ön planda olurlar.Onaylı hesapların, instagram tarafından önerilmesi sonucunda organik ve gerçek takipçiler kazanabilirsiniz. Instagram üzerinde bulunan hesaplar, sms onaylı olmadığı durumlarda fazla takipçisi olduğunda inceleme altın alınabilir. Gün geçtikçe değişen ve gelişen ınstagram politikalarından dolayı birçok hesap inceleme altına alınmaktadır.


Politikalardan doğacak sebeplerden dolayı, instagram SMS Onay yapılan hesaplar gerçek kullanıcılara ait olduğu doğrulandığından, inceleme altına alınmazlar. Bunun için Instagram hesap onayı oldukça önemli bir işlemdir.Eğer doğrulama yapmak istediğiniz anda, hesabınıza mobil cihazınızdan erişiyor ve doğrulama yapmak istiyorsanız;

  • Cihazınızda bulunan Instagram uygulamasına giriÅŸ yapınız.

  • Uygulamaya giriÅŸ yaptıktan sonra, hesap oluÅŸturmak için ad soyad bilgilerini girerek ileri butonuna tıklayınız.
  • Ardından mail adresinizi ya da onayal.com adresi üzerinden satın almış olduÄŸunuz numarayı yazarak Instagram SMS Onay iÅŸlemini tamamlayınız.

Onayal.com adresinden satın almış olduğunuz telefon numarasına 2 – 3 dakika içerisinde onay kodu gelmektedir. Gelen onay kodunu, Instagram hesap onaylama işlemlerine başladığınızda onay kodu isteyen ekrana girmeniz gerekir.İşlemleri sırası ile yaptığınızda, instagram hesabınız başarılı bir şekilde onaylanmış olacaktır. Instagram SMS Onay yaparken, hesabınızın şifresini tahmin edilmesi zor bir şifre yapmak hesabınıza ekstra koruma sağlayacaktır.


Instagram hesap şifrenizi belirlerken, sadece sayı ya da sadece rakam belirlemek yerine, rakam, sayı ve bir takım özel işaretler kullanmalısınız. Bu tarz belirlenen ve mümkün olduğunca uzun olan şifreler, hesabın güvenliğini arttırmaktadır. SMS Onay sistemi, sadece instagram için değil, birçok platformda kullanılan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde kullanıcıların gerçek kişiler olduğu varsayılır. Hesabınızın gerçek bir kullanıcıya ait olduğunu belirtmek ve diğer kullanıcılar ile etkileşim içerisinde olmak, hesabınızın istatistik verilerini arttırır. Böylece zamanla paylaşımlarınızın geniş kitleler tarafından görülmesini sağlayabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...