27/02/2022 01:24:14
Fake Numara Nasıl Alınır?

Fake Numara Nasıl Alınır?

Fake Numara, bildiğimiz gibi herhangi bir hat sahibi bulunmayan, fiziki bir SIM Kart şeklinde olmayan sanal numaraların bir diğer adıdır ve günümüzde numara paylaşmak istemeyen, SIM Kart sahibi olmayan kişiler tarafından yoğun olarak kullanılır. Fake Numaraların en çok kullanılanları +1, +40 gibi Türkiye dışı ülkelerin ülke kodunu içeren numaralardır. Her platform için, her ülke koduna ait bir fake numara bulmak mümkündür. Peki, Fake Numara Nasıl Alınır?


Fake Numara Satın Al Nasıl Yapılır?

Fake numara satın almak istediğinizde, ilk iş olarak sanal numara hizmeti veren güvenilir bir numara satış paneli bulmalısınız. Fake numaralar tabii ki Turkcell, Turk Telekom gibi operatörlerden alınmaz ve fake numara sahip olmak istediğimizde uygulayabileceğimiz en kolay yöntem Google’da “Fake Numara Satın Al” araştırması yaparak karşımıza çıkan sonuçlardaki siteler arasında seçim yapmaktır. Güvenilir fake numara satın al işlemi için onayal.com Fake Numara Paneli’ni kullanabilirsiniz. Fake numara almak çok kolay bir işlemdir ve sadece şu adımları içerir;

1.       Öncelikle güvenilir bir Fake Numara Satın Al paneli bulmalısınız. İnternette bu alan için müşterilerin paralarına göz diken ve ödemeyi aldıktan sonra herhangi bir şekilde fake numara sunamayan bir sürü sistem vardır. Bu tür sistemlerin kurbanı olmamak için 7 yılı aşkın tecrübesi ile www.onayal.com ve benzeri güvenilir fake numara sistemlerini kullanabilirsiniz.

2.       Fake numara satın almak istediğiniz sistemde sizlere sunulan fake numaralardan hoşunuza gideni seçmeli ve ücretini ödeyerek fake numara satın al işlemini tamamlamalısınız.

3.       Satın aldığınız fake numara, sistemdeki “Numaralarım” kısmında görünür. Bu kısımdaki numaranıza SMS Kodları alabilirsiniz. Fake numara kullanılacak sosyal medya platformunda, alışveriş mağazasında veya diğer alanlarda SMS Onay işlemi ekranında satın aldığınız fake numarayı girebilirsiniz.

4.       SMS Onay için işlem yaptığınızda satın aldığınız fake numaraya bir SMS Kodu gider. Bu SMS Kodunu numaralar ekranında, satın aldığınız numaranın yanında “SMS KODU” altında görebilirsiniz.

5.       Gelen SMS Kodunu, doğrulama yapmak istediğiniz platformun “SMS Doğrulama kodunu giriniz.” Ekranında girerek doğrulama işlemini tamamlayabilir ve ardından rahatlıkla fake numara kullanımı yapmaya başlayabilirsiniz.


Fake Numara Ne Kadar?

Fake numara fiyatları; 1,00 TL gibi sakız parası sayılabilecek fiyatlardan başlar ve 50,00 TL’ye dek çıktığını da görmek mümkündür. Ucuz fake numara arayışında olan kullanıcılar, genelde fiyatının daha uygun olması nedeniyle Türkiye dışı ülke kodları bulunan yurt dışı fake numaraları tercih ederler ve bu numaralara sahip olmak son derece kolaydır.

Ucuz fake numara avantajıyla yıllar boyunca birçok müşterisine hizmet sunan OnayAl Fake Numara Satın Al internet adresinde sadece 1,00 TL’den başlayan fiyatlarla dilediğiniz platform için fake numara bulabilir, hızlıca fake numara seçimi yapıp satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.


Fake Numara Güvenilir Mi?

Fake Numara güvenilir mi sorusu, fake numara kullanımı yapmak isteyen kullanıcılar tarafından son zamanlarda sıklıkla sorulan sorulardan biri. Fake numara kullanımının güvenilir bir yöntem olup olmadığını merak ediyorsanız, belirtmek isteriz ki fake numaralar herhangi bir kişiye, kuruma ait değildir ve sanal numara olarak geçer. Bu nedenle kullanımı son derece güvenlidir.

Fakenumaralar ile yapacağınız tüm işlemlerin de sizlerin sorumluluğunda olduğunu bilmeniz gerekir. Fake numaralarla dolandırıcılık gibi faaliyetlerde bulunursanız büyük ihtimalle numaranız şikayet alacak ve ilgili numarayı kullandığınız platform da bu numaradan erişimi engelleyecektir. Böyle bir durumda, fake numara örneğin WhatsApp tarafından engellendiyse tekrar WhatsApp erişimi için bu numarayı kullanmak zordur. 

Son Yazılar

Mobil Doğrulama Nedir? Mobil Doğrulama Nedir?Mobil do...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...