Fake Numara İle SMS Onay Nasıl Yapılır?

Fake numara ile SMS Onay işlemi yapmak, teoride kişisel ve gerçek cep telefonu numaralarımızla bizlerden doğrulama isteyen platformlarda SMS Onay işlemi yapmak ile aynı işlemdir. Aradaki tek fark, kişisel cep telefonu numaramızı telefonun içine takılmış fiziki bir SIM Kart ile kullanıyorken sahte numara olarak da bilinen fake numaraları “Fake Numara Satın Al” işlemi aracılığıyla satın alarak doğrulama işlemi yapıyor olmamızdır.


Fiziki bir SIM Kart ile sahip olduğumuz numara bize aittir, elimizin altındadır fakat Fake Numara internet üzerinden, SMS Onay avantajı sağlayan otomatik panellerden satın alarak kullandığımız ve bizimle numara sahibi gibi bilgilere dayanıldığında hiçbir bağı olmayan sanal numaralardır. Bu numaralarla “Fake Numara satın al” tabiriyle karşımıza çıkan doğrulama işlemini yapabilmek için ilk ihtiyacımız bir “SMS Onay” sitesi bulmak olacaktır. Sırasıyla, Fake Numara SMS Onay adımlarına bir göz atalım ve Fake numara kullanımına dair incelemeler yapalım. Öncelikle fake numara işleminin aşamalarına göz atalım;

1.       Fake Numara Satın Al işlemi yapmak istediğimizde, atmamız gereken ilk adım güvenilir bir SMS onay sistemi olacaktır. Bu sektördeki hacmin fazlalığından faydalanmak isteyen art niyetli kişi ve kurumlara güvenmemeli, mağdur olmamak için sadece onayal.com gibi güvenilir SMS Onay satın alma sistemlerini kullanmalısınız.

2.       SMS Onay işlemini satın alacağımız fake numara ile yapabilmek için ikinci aşamada fake numara kullanmak istediğimiz platformu ve bu platform için OnayAl sisteminin bizlere sunduğu kullanılabilir numaraları incelemeliyiz. Mevcut numaralar arasından seçim yapmalıyız.

3.       Seçtiğimiz numaranın ödemesini gerçekleştirdikten sonra, ilgili platformda telefon numarasıyla doğrulama amacıyla bu fake numarayı paylaşabilir ve platform tarafından fake numaramıza gelecek SMS Doğrulama kodunu da girerek Fake Numara SMS Onay işlemini başarıyla tamamlamış oluruz.


Fake Numara Güvenilir Mi?

Fake numara satın alma işleminin güvenilir ve sanal ortamda kimliğinizi gizlemeyi başaran bir yöntem olduğunu söylemek mümkündür. Her sektörde olduğu gibi, Fake Numara SMS Onay sektöründe de sunulan hizmetlere ihtiyacı olan internet kullanıcılarını art niyet ile kandırarak onlardan ödeme alıp mağdur duruma getirmek isteyen kişi ve kurumlar mevcuttur. Fake Numara SMS Onay sistemi, son birkaç yılın en popüler internet hizmetleri haline gelmeyi başarmış ve haliyle art niyetli birçok kişiyi, kurumu da beraberinde getirmiştir.

Fake Numara satın aldığımızda; Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone operatörlerinde olduğu gibi imza, sözleşme ile uğraşmadığımızdan ilgili numara ile  “Numara Sahibi” gibi hiçbir bağımız olmaz. Fake numaraların güvenilirliği de işte tam bu noktadan gelmektedir. Güvenli bir şekilde fake numara satın alabilir ve satın aldığınız fake numaraları, fake numara satın almaya ihtiyaç duyduğunuz platformlarda güvenle kullanabilirsiniz.


Fake Numara Nereden Alınır?

Fake numara satın al işlemi yapmak istediğinizde, ilk iş olarak muhtemelen Google’da “Fake Numara Satın Al” şeklinde bir arama yapacak ve binlerce fake numara satış sitesi ile karşılaşacaksınız. OnayAl.Com Fake Numara gibi Fake numara alanında uzmanlaşmış sitelerin başarılarını ve müşteri kitlesinin büyüklüğünü gören kişiler, o kadar fazla dolandırıcılık amaçlı fake numara sitesi kurdu ki Google’da karşımıza çıkan sonuçlarının hangisi güvenli, hangisi güvensiz anlamak kolay değil. Neyin ne olduğunu bilmeyen kullanıcılar ne yazık ki çıkan bu sonuçlar arasında dolandırıcı sitelere üye olup ödeme yapıyor, sonrasında hiçbir fake numara satın alamadıklarını görünce mağdur edildiklerini anlıyorlar. Fake numara satın alırken mağdur olmamak için sadece onayal.com gibi sektör deneyimi yılları aşan, güvenilir siteleri tercih etmenizde fayda vardır.

 

Son Yazılar

Mobil Doğrulama Nedir? Mobil Doğrulama Nedir?Mobil do...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...