Discord Sms Onayı Nasıl Alınır 

Son dönemlerde oyun severlerin büyük bir ilgi göstermiş olduğu ve artık sıklıkla kullanmaya başladığı Discord uygulaması bilgisayar üzerinden kullanılan ücretsiz bir uygulamadır. Sesli bir iletişim uygulaması olan Discordu güvenli bir şekilde kullanabilmek için özellikle SMS onayı sürecinin tamamlanması önerilmektedir. Çünkü Discord SMS onayı sayesinde hesabınızı en güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

Bir Discord kullanıcısı olarak Discord SMS onayı nasıl alınır diye bir araştırma yapıyorsanız aşağıdaki işlem sürecini takip edebilirsiniz. Discord SMS onayı için;

·         Discord uygulaması ayarlar kısmına giriÅŸ yapabilirsiniz.

·         Ayarlara giriÅŸ yaptıktan sonra gizlilik seçeneklerini tercih etmelisiniz.

·         Gizlilik ayarlarına giriÅŸ yaptığınızda profil düzenlemeleri bölümü karşınıza çıkacaktır.

·         Profil düzenlemeleri bölümünde yer alan kodmatik seçeneÄŸine tıklamalısınız.

·         kodmatik bölümüne telefon numarası GiriÅŸ yaparak 1 dakika içerisinde bu telefon numarasına gönderilen Discord numara doÄŸrulama kodunu almalısınız.

·         4 haneli olarak gönderilen Discord numara doÄŸrulama kodunu bu bölüme girmelisiniz. Ardından Ä°ÅŸleme onay verdiÄŸiniz de artık SMS onay süreciniz tamamlanmış olacaktır.


Discord SMS onayı aşamasında kullanıcılar çoğunlukla kendilerine ait olan cep telefonu bilgilerini kullanmak istememektedir. Bu durumda kiralık numara hizmetinden faydalanıyor olmak bu aşama için en güvenli işlem süreçlerinden birisidir. Numara kiralama hizmeti sayesinde kendinize ve ailenize ait olan cep telefonu bilgilerini uygulamanın hiçbir aşamasında kullanmanıza gerek olmadan tek kullanımlık kiralık numaralar sayesinde bu süreci en güvenli şekilde tamamlayabilirsiniz.

Bu iÅŸlem için sitemizden uygun fiyatlı hizmet alımı yapabilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...