Destek Bildirimi Nasıl Gönderilir?

SMS onay hizmetleri için sağladığımız sanal numaralarımızla çeşitli sosyal medya servislerimizden yararlanabilir ve üyelik işlemlerinizde tek kullanımlık sanal numaralarımızı kullanarak gereksiz bilgi, kampanya ve haberler ile rahatsız edilmezsiniz. Tüm sosyal medya uygulamaları için servislerimiz bulunmaktadır ve tüm ülkelere ait numara stoklarımız mevcuttur. İstediğiniz numarayı seçme hakkına sahipsiniz. Numara satın almak için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

  • Öncelikle web sitemize giriÅŸ yapmalısınız ve daha sonrasında ''Kayıt Ol'' sekmesine girmelisiniz.
  • Kayıt olmak için karşınıza açılacak sayfada adınız, soy adınız, e mailinizi girmeniz gerekecektir. Daha sonra bir ÅŸifre oluÅŸturmalısınız ve bu ÅŸifreyi güvenlik amacıyla iki kez yazmalısınız.

  • Daha sonraki adımda ise üyelik ve kullanıcı sözleÅŸmesini okuyarak onaylamalısınız.

Sitemize üye girişi yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan menü seçeneklerinden Destek menüsüne giriş yaparak, önce kafanıza takılan soruların cevabını sizlere Sıkça Sorulan Sorular olarak açılır kapanır pencereler olarak ayarlamış bulunmaktayız. Bu açılır kapanır olan pencerelerden merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir veya sayfanın en altında bulunan "Yeni Destek Talebi Aç" butonuna tıklayarak bizlere istediğiniz sorunun cevabını sormaya başlayabilirsiniz.


Bu adımları tamamladığınızda mobil onay sistemimize kayıt olmuş olacaksınız. Daha sonra dilediğiniz zaman giriş yaparak numara satın alabileceksiniz. Numara satın alma talebiniz için de servisler arasında istediğiniz uygulama için seçim yapabilir ve size uygun olan numarayı satın alabilirsiniz. Satın aldığınız numarayı görmek ve yönetmek için ''Satın Aldıklarım'' kısmına girmelisiniz. Eğer numara siparişinizi iptal etmek istiyorsanız onay kodu gelmeden iptal etme hakkına sahipsiniz.


Onay kodu da ''Servislerim'' kısmına gelmektedir. Bu kod sayesinde numaranızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizde kullanabileceğiniz bu sanal numaralar tek kullanımlıktır. Bakiye olarak da minimum on lira yüklenmelidir. Herhangi bir durumda bilgi, destek ve haber almak için ise yedi gün yirmi dört saat ulaşabileceğiniz canlı destek birimimiz mevcuttur. SMS onay hizmetinden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmek için bu destek biriminden yardım alabilirsiniz.


Destek Birimi

Canlı destek birimimiz ile yedi gün yirmi dört saat yaşadığınız sorunlara çözüm buluyor, sorularınızı cevaplıyor ve işlemler konusunda sizleri bilgilendiriyoruz. Sipariş iptallerinizde, bozuk numaralarda, memnun kalmadığınız durumlarda, çözülmesini istediğiniz konularda, halledemediğiniz durumlarda istediğiniz günlerde ve istediğiniz saatlerde yardım alabileceğiniz canlı destek birimimiz sizlere kaliteli bir hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bizlere istediğiniz zaman e mail, skype gibi platformlardan ulaşabileceğiniz gibi web sitemiz üzerinden canlı destek birimimiz vesilesi ile de ulaşabilirsiniz.

 

Tek yapmanız gereken web sitesinde sayfanın en altında bulunan ''Yardım'' kısmına girmek olacaktır. Burada tüm sorunlarınızın ve sorularınızın çözümünü bulabilirsiniz. Mobil onay işlemleri için rahatlıkla kullanabileceğiniz sanal numaralar ile ilgili her türlü durumda canlı destek birimine başvurabilirsiniz. Canlı destek birimi sorunlarınıza en hızlı şekilde çözüm bulacak ve tüm sorularınızı istediğiniz vakitte cevaplayarak karşılayabilecekleri tüm taleplerinizi karşılayacaklardır.


Canlı Destek Biriminden Destek Alabileceğiniz Konular

Canlı destek birimimizi kullanarak; sanal numara satın alma konusunda gerekli bilgileri alabilirsiniz. Numara satın alma adımlarında yaşadığınız sıkıntıların çözümünü öğrenebilirsiniz. Nasıl numara satın alacağınızı öğrenebilirsiniz. Servisler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı farklı ülkelere ait olan farklı sanal numaralar hakkında bilgi alabilirsiniz. Sanal numarayı satın alma aşamasında onay kodları hakkında bilgi alabilir, onay kodu gelmeden siparişinizi iptal edebilirsiniz. İptal etme adımları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Numara satın aldıktan sonra yaşadığınız herhangi bir sorun için danışabilirsiniz. Numarayı yönetme konusunda bilgi alabilirsiniz. Panelde yaşadığınız sıkıntılar için başvurabilirsiniz.


Yedi gün yirmi dört saat boyunca bizlere canlı destek birimimizden, e mail adresimizden ve Skype platformu üzerinden ulaşabilirsiniz. Canlı destek birimimiz tüm bu konularda sizlere destek sağlamakta ve sorunlarınızın çözümünü sunmaktadır. Sizlere bu desteği en hızlı şekilde vermekteyiz. Üstelik sistemimizde bulunan tüm servisler ve numaralar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Tüm bunlar için istediğiniz zaman aralıklarında canlı destek birimimize başvurabilir ve SMS onay ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...