30/01/2022 21:51:06
Çin SMS Onay

Çin SMS Onay

Kişisel bilgilerinizi sosyal medya platformlarına ve uygulamalarına girmek istemeyebilirsiniz. Dijital reklamcılık adına genel itibari ile, kullanıcı datalar farklı farklı şirketlere satılabilmektedir. Kişisel bilgilerinizi girmiş olduğunuz platformda dijital reklamcılık adına kullanıcı dataları satışı yapılıyorsa, telefon numaranıza indirim, reklam vb. mesajlar çok gelir. İlerleyen zamanlarda bu durum içinden çıkılmaz sıkıcı bir hal alabilir. Bu gibi durumlara maruz kalmamak adına, sosyal medya platformlarında kayıtlı hesaplarınızı ve kullandığınız uygulamada kayıtlı profillerinizi onayal.com adresinden alacağınız numaralar ile doğrulayabilirsiniz. En kısa sürede ve kaliteli bir şekilde sadece yurtiçi değil, yurtdışı numaraları da temin edebilirsiniz. Yurtdışı lokasyonlu numaraların bir sınırı yoktur. Dilerseniz onayal.com adresi üzerinden Çin SMS Onay hizmeti dahi alabilirsiniz. Basit birkaç işlem sonucunda, profesyonel altyapısı ile tarafınıza özel (+86) Çin lokasyonlu numara sağlanabilmektedir.


Çin SMS Onay Hizmeti

Sosyal medya platformlarınızı ve profillerinizi 7/24 onayal.com adresinden alacağınız numaralar ile doğrulayabilirsiniz. Herhangi bir sorunda, kullanıcı menüsünde bulunan Destek bölümünden anında soruna ilişkin yanıt alabilirsiniz. İnternet üzerinde bulunan numara sağlayıcıları, referansı olmayan kalitesiz olabilmektedir. Ayrıca satın alınan numaraların kullanılamama gibi sorunlar ile karşılaşabilmektedir. Sadece ABD ya da İngiltere üzerinden değil, Çin SMS Onay Hizmeti alabileceğiniz onayal.com adresine girerek hesap oluşturmanız gerekmektedir.Onayal.com adresinin sağlam altyapısı sayesinde satın aldığınız numaralar belirli periyodlar ile kontrol edilmektedir. Satın alma işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşanmaması adına sistem sürekli olarak geliştirilmektedir.


Çin SMS Onay Nasıl Yapılır?

(+86) Çin SMS Onay numarası temin edebilmek için, onayal.com adresini ziyaret etmeniz ve hesap oluşturmanız yapmanız gereken ilk işlemler arasında yer alır. Satın almış olduğunuz numara, kullanacağınız uygulama ya da platform için tek seferlik geçerli olacaktır. Bir daha aynı numarayı kullanma şansınız yoktur. Sistem tarafınıza otomatik olarak size verilen numarayı tek seferlik atar.(+86) Çin SMS Onay numarası satın almak için;

  • Öncelikle onayal.com adresine girmeli ve hesap oluÅŸturmalısınız.

  • Ardından oluÅŸturduÄŸunuz hesap içerisine en az 10 TL olacak ÅŸekilde bakiye yüklemelisiniz.
  • YüklemiÅŸ olduÄŸunuz bakiye ile birlikte, ‘’Numara Satın Al’’ bölümünü kullanarak doÄŸrulama yapacağınız platformu seçiniz.
  • Satın almak istediÄŸiniz ülke adını seçerek, sistem tarafından tarafınıza verilen numara ile doÄŸrulama iÅŸlemini gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

 

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...