Bip SMS Onay Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinde kullanıcıların alternatif seçenekleri olarak değerlendirilebilen birçok uygulama vardır. Bu uygulamalar gerek alt yapısı, gerek işlevleri ile benzer uygulamalardan ön planda tutulmaktadır. Turkcell operatörü tarafından desteklenen ve kodlanan Bip uygulamasının, milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Her uygulamada olduğu gibi, kullanıcıların güvenliğini sağlamak amacı ile bu uygulamada da Bip SMS Onay sistemi kullanılır.


Uygulamalar ve platformlarda hesap güvenliği adı altında yaygın kullanılan SMS Onayı, aslında birçok kullanıcı tarafından rahatsız edicidir. İster online olsun, ister gerçek bir işletme olsun günümüzde dijital reklamcılık ön plandadır. Dijital reklamcılık kuralına uymak isteyen şirketler, birçok uygulamada ya da siteye girilmiş olan kullanıcı bilgilerini satın almaktadır.Sizde bip hesabı oluşturmak ve bu hesabı onaylamak istiyorsanız, numara satın alarak bu işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Platformlarda ve uygulamalarda, neredeyse zorunlu hale getirilen sms onayı sistemi için satın aldığınız numaralar ile onay işlemi yapmak artık daha kolay.Bip uygulaması, kullanıcı hesaplarına özgü birçok avantaj ve kampanya sunmaktadır. Sizde bu kampanyalardan ve ayrıcalıklı avantajlardan faydalanmak için bip uygulamasında hesap oluşturabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz Bip kullanıcı hesabını onaylayarak, bip dünyasına katılabilirsiniz. Bip SMS Onay, hesap oluştururken de yapılmaktadır.Bip uygulamasında hesap oluşturmak için;

  • Cihazınız Android iÅŸletim sistemine sahip ise, Google Play Store uygulamasına giriniz.
  • Cihazınız IOS iÅŸletim sistemine sahip ise, App Store uygulamasına giriniz.
  • Ardından uygulama ve program arama bölümüne Bip yazarak uygulamayı indiriniz.
  • Ä°ndirmiÅŸ olduÄŸunuz uygulamayı baÅŸarılı bir ÅŸekilde kurduktan sonra, uygulama tarafından telefon numaranız istenecektir.
  • Bu aÅŸamada kendi kiÅŸisel bilgilerinizi paylaÅŸmak istemiyorsanız, onayal.com adresinden Bip SMS Onay için numara satın alınız.
  • Satın almış olduÄŸunuz numarayı ilgili yere yazarak, profilinizi oluÅŸturmaya baÅŸlayabilirsiniz.

Birçok kullanıcı, uygulamalar ve platformlarda bulunan sms onay sistemine kişisel bilgilerini girmek istemez. Bunun sebebi ise, kullanıcı bilgilerinin reklam amacı ile farklı şirketlere satılmasıdır. Eğer kişisel telefon numaranıza üyesi bile olmadığınız yerlerden, kullanmadığınız uygulamalardan reklam mesajı geliyorsa, numaranız reklam amacıyla satılmış anlamına gelir.

Reklam ve spam mesajlarına önlem almak ve kişisel bilgilerinizin başkaları ile paylaşılmasını engellemek için sanal numara satın almalısınız. Bip SMS Onay sistemini satın almış olduğunuz numara ile güvenle atlatabilirsiniz. Turkcell alt yapılı olan bu uygulamaya kişisel bilgilerinizi girdiğinizde, turkcell kampanyaları ile alakalı spam mesajları almanız muhtemeldir. Bu tarz mesajlarla karşılaşmak istemiyorsanız, numara satın almanız tavsiye edilir.


Bip kullanıcıları, tüm operatörlere sınırsız mesaj gönderebilmektedir. Aynı zamanda Bip uygulamasını kullandığınızda Haftalık 1GB kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Son zamanlarda kullanıcı bilgilerinin sızdırılması konusundan dolayı, kullanıcılar kişisel bilgilerini girmekten çekinmektedirler. Onayal.com adresi üzerinden Bip SMS Onay için numara satın alarak onay işlemini, 2 – 3 dakika içerisinde gerçekleştirebilirsiniz. Bip uygulamasında yer alan servisleri kullanarak, sürpriz hediyelere sahip olabilirsiniz. Sınırsız mesajlaşma, ücretsiz görüntülü arama özelliği ile birçok işinizi bir uygulama üzerinden halledebilirsiniz.


Rehberinizde yer alan arkadaşlarınızı uygulamaya davet ederek, doyasıya kesintisiz konferans görüşmesi yapabilirsiniz. Bip kullanıcı hesabınızı, sms yolu ile onayladığınızda gerçek kullanıcı olarak doğruladığınızdan, 4.5G kalitesinde hizmet alırsınız. Onayal.com adresinden satın aldığınız numara ile hesabınızı sorunsuz doğrulayabilirsiniz. Bip uygulaması, turkcell tarafından desteklenen birçok imkanın sunulduğu bir platformdur.


Bip uygulamasını yükleyen ve belirli aralıklarla kullanan sms onaylı hesaplar, salla kazan uygulamasına 2 hak kazanmaktadır. Aynı zamanda bip uygulaması aracılığı ile kazanılan hak, her hafta tekrarlanmaktadır. Böylece salla kazan uygulamasından kazandığınız hediyeler, ikiye katlanmaktadır. Bip SMS Onayı yapan siteler arasında en kaliteli ve en hızlı hizmeti veren onayal.com anında düşen sms kodu ile, hesabınızın kısa süre içerisinde onaylanmasını sağlamaktadır.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...