30/01/2022 21:52:44
Avustralya SMS Onay

Avustralya SMS Onay

SMS Onay işlemi, internet üzerinde yer alan platformlar tarafından kullanılan zorunlu bir sistemdir. Birçok kullanıcı, SMS Onay sistemi hesap güvenirliliği için mantıklı karşılasa da, bazı kullanıcılar kişisel bilgilerin korunması ve saklanması noktasında tedirgin olabiliyor. Kişisel bilgilerin korunması politikası, her platformda güncellense de bazı durumlarda dijital reklamcılık adına kullanıcı dataları belirli bir ücret karşılığında diğer firmalara satılabiliyor. Eğer daha önce sosyal medya platformlarına ya da herhangi bir uygulamaya kişisel numaranız ile üye olduysanız, farklı farklı sitelerden reklam, kampanya, indirim gibi mesajlar alabilirsiniz. Bu tür mesajların önüne geçmek ve numaranızın internet üzerinde dağıtılmasını engellemek için, farklı ülke kodları ile numara satın alabilirsiniz. Sadece yurtdışı belirli ülkelerden değil, dünya üzerinde yer alan hemen hemen her ülkeden numara satın alabilmeniz mümkün. Özellikle Avustralya SMS Onay işlemi yapmak isteyen kullanıcılar, birkaç dakikalık işlemlerle (+61) ülke kodlu numaraya sahip olabilirler.


Avustralya SMS Onay Hizmeti

Uygulama ve platformlarda yer alan hesapların onayını yapmak için, belirli sitelerden destek alabilirsiniz. Doğrulama sistemi için numara satın aldığınız sitenin bilinirliğinden ve bol referansından emin olmanız gerekir. SMS Onay hizmeti konusunda yıllardır profesyonel hizmet veren onayal.com adresini güvenle tercih edebilirsiniz. Onayal.com adresini ziyaret ederek birtakım işlemleri tamamlamanız gerekir. Bu işlemler sanıldığı gibi zor değildir. Avustralya SMS Onay Hizmeti servisinden yararlanmak için hemen onayal.com adresine giriş yapın. Satın aldığınız numaralar ile sorunsuz doğrulamanın keyfini çıkarın.


Avustralya SMS Onay Nasıl Yapılır?

İnternet üzerinde yer alan kişisel profiliniz ve sosyal medya hesaplarınızı onayal.com adresi ile kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Doğrulama işlemi sırasında herhangi bir problem ile karşılaşmazsınız. Onayal.com adresinden satın almış olan numaralar, haftalık belirli periyodlar ile güncellenmekte ve kontrol edilmektedir.(+61)Avustralya SMS Onay numarası satın almak için;

  • com adresine giriÅŸ yapınız. Ardından site üzerinden kendinize ait ücretsiz bir hesap oluÅŸturunuz.
  • Hesap oluÅŸturma iÅŸlemini tamamladıktan sonra, hesap içerisinde bulunan ‘’Bakiye Yükle’’ menüsüne giriÅŸ yaparak hesabınıza en az 10 TL olmak üzere bakiye yükleminizi gerçekleÅŸtiriniz.

  • Yükleme iÅŸlemi tamamlandıktan sonra ‘’Numara Satın Al’’ bölümüne girerek istediÄŸiniz platform için numara satın alabilirsiniz.
  • DoÄŸrulama iÅŸlemini satın aldığınız numara ile gerçekleÅŸtirebilirsiniz.

Son Yazılar

Mobil DoÄŸrulama Nedir? Mobil DoÄŸrulama Nedir?Mobil doÄ...
Mobil Doğrulama Nasıl Yapılır? Mobil Doğrulama Nasıl Yapılı...
Fake Numara Fiyatları Ne Kadar? Fake Numara Fiyatları Ne Kadar?...
Kiralık Yabancı Numaralar Nelerdir? Kiralık Yabancı Numaralar Nele...